Dana Rogoz: “E pur și simplu trist”. Ce mărturisire neașteptată a făcut vedeta, după interviul oferit de Andreea Esca

Diana Radu 23.07.2020, 08:41
Dana Rogoz: “E pur și simplu trist”. Ce mărturisire neașteptată a făcut vedeta, după interviul oferit de Andreea Esca

Dana Rogoz a reacționat după interviul oferit de celebra prezentatoare TV, Andreea Esca, care a dezvăluit că a fost bolnavă de coronavirus. Vedeta a făcut o postare pe contul său de Facebook în care face apel la înțelegere.

Cum a reacționat Dana Rogoz după interviul Andreei Esca

Aflată în concediu de maternitate, proaspăta mămică în vârstă de 34 de ani este la curent cu informațiile de ultimă oră despre pandemie și este în continuare activă pe rețelele de socializare. Recent, Dana Rogoz a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care vine în sprijunul Andreei Esca. Actrița nu înțelege de ce lumea o acuză pe Esca și aruncă cu pietre cum că ar fi fost plătită să declare că are covid.

Mai mult, aceasta nu înțelege cum s-a schimbat lumea și cum am ajuns să nu mai fim uniți în lupta contra pandemiei. Vedeta ne-a adus aminte, de asemenea, și de momente emoționate de la începutl izbucnirii pandemiei.

„Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim? Cum am trecut de la a-i pune pe copii să deseneze curcubeie, de la „doctorii sunt eroi” şi hai să le trimitem mâncare şi cafele, să reziste, de la hai noi tinerii să avem grijă de bătrânii din bloc… la „cât te-au plătit să spui că ai covid”, când cineva îţi vorbeşte de o trauma a familiei sale? Cât de lipsiţi de empatie, cât de lipstiti de educaţie sunt unii de-ai noştri? Mai ţineţi minte când ne emoţionăm văzându-i pe italieni cum cântau la balcoane? Hai să ne uităm acum în jurul nostru. Sau hai să deschidem Facebook-ul… Nu ştim să fim uniţi, să fim civilizaţi, să ne gândim la ceilalţi. E pur şi simplu trist ce (ni) se întâmplă”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Facebook.

dana rogoz, reactie, andreea esca
Cum a reacționat Dana Rogoz după interviul Andreei Esca

Postarea vedetei a strâns peste 8.000 de aprecieri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor, mulți dintrei ei fiind în asentiment cu vedeta.

„E trist ce se întâmplă cu noi în general, nu doar cu virusul asta…e trist că nu mai avem vreme de noi, e trist că copiii noştri nu o să aibă niciodată copilăria pe care am avut-o noi, e trist că am uitat să fim oameni!. (…) Pandemia asta a „mutilat” judecata multora. Iar când răutatea se împleteşte cu prostia, rezultă ceva de genul….(…)”, a scris un internaut la postarea vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe