Dana Budeanu, replică dură la Tudor Chirilă. L-a votat pe Iohannis, dar acum îl critică: „Era cool să fii în piață?”

Mihnea Tălău 25.05.2023, 15:48
Dana Budeanu, replică dură la Tudor Chirilă. L-a votat pe Iohannis, dar acum îl critică: „Era cool să fii în piață?”

Dana Budeanu îl face praf pe Tudor Chirilă, considerat a fi unul dintre principalii propagandiști pro-Iohannis. Solistul de la Vama Veche un consacrat  ”cântăreț” al președintelui, a început, de curând, să regrete alegerea făcută. Foarte târziu pentru simpatica stilistă.

Dana Budeanu îl persiflează pe Tudor Chirilă

Acum, după ce a îndemnat milioane de oameni să voteze pro-Iohannis, sa îi laude acțiunile, aparițiile și să îi hulească în termeni josnici pe cei de altă părere, cântărețul a început să-l denigreze chiar pe președinte, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Numai că, Dana Budeanu îl pune la punct pe fostul propagandist al lui Klaus Iohannis, apelând măcar la decență.

Cunoscuta creatoare este de părere că Tudor Chirilă este ultimul om care ar trebui să-l critice pe Klaus Iohannis, după ce a fost ”trompeta ” sa, alături de ”gașca Rezist”. Mai mult, ea îi indică să iasă în stradă, așa cum a făcut-o în nenumărate rânduri în sprijinul președintelui și camarilei sale.

Politicianul care a fost model pentru Tudor Chirilă. L-a admirat foarte mult, ce spune despre el

„Nuuuuu, Tudor! Nu!

Nu ai voie să scrii despre Hohha! Nici tu nici cei care au fost #Rezist și l-au votat de două ori!

Nu poți, îmi pare rău!

De ce?

Pentru că ați urlat și susținut un regim și o dreapta care a distrus țara definitiv!

Voi sunteți cei mai vinovați, voi cei care v-ați tăvălit pe jos pentru Hohha și ‘guvernul meu’!

Nu mă interesează că ați greșit! Acestea nu-s greșeli, acestea-s nenorociri de poziții care distrug generații!

Era cool să fii în piață?

Atunci mergeți acum și vorbiți voi cu cei care pretind că fac educație…”, a scris pe pagina sa de socializare, Dana Budeanu.

Idolul, a ajuns ”ticălosul” lui Chirilă

Chirilă a cotit-o brusc și din adulator al lui Iohannis a ajuns să îl numească ”ticălos”. Mărturie stă o înregistrare video a guristului.

„Aș vrea, domnule Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean: dreptul la liberă exprimare. Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta”, spunea, cu ceva timp în urmă Chirilă.

Acum, același Chirilă se gudură pe lângă profesori, alături de care spune că se poziționează, uitând pare-se de România Educată pe care o propovăduia alături de fostul său idol și care s-a dovedit a fi un adevărat fiasco.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...