Dana Budeanu, o nouă apariție incendiară. Cel mai îndrăzneț decolteu

Andrei Simion 10.11.2022, 13:45

Dana Budeanu a avut o nouă apariție incendiară pe rețelele sociale. Vedeta a fost fotografiată cu cel mai îndrăzneț decolteu, prezentând o ținută dintr-o colecție personală de haine și etalându-și, din nou, silueta perfectă la vârsta de 43 de ani.

Dana Budeanu, decolteu îndrăzneț

Dana Budeanu a prezentat pe rețelele sociale o ținută din colecția pe care a numit-o în limba engleză „Love is glowing”, adică „Iubirea strălucește”. Ținuta, numită „Velvet Kat”, vândută la prețul de 1.600 de lei, este formată dintr-un pantalon cu talie înaltă și un top cu mâneci lungi și mănuși și cu un decolteu îndrăzneț.

O ținută similară, „Velvet Rose”, vândută de Dana Budeanu la același preț, include același decolteu, cu mănuși lungi și cu o fustă creion cu talie înaltă. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile.

Dana Budeanu, reactie furibunda dupa ce parintii ei au primit facturi imense
Dana Budeanu

Cum își menține Dana Budeanu Silueta

Dana Budeanu a spus, la un moment dat, că obișnuiește să mănânce rodie la mic dejun și că în afară de aceasta și de ananas, nu îi plac altfel fructe. În plus, vedeta a spus că obișnuiește să mănânce paste, pizza, ciocolată și tort.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.”, a spus Dana Budeanu.

Mai mult, Dana Budeanu a dezvăluit că este foarte activă și că doarme doar câteva ore pe noapte aproximativ patru ore pe noapte, astfel că în celelalte ore ale nopții citește, scrie, gătește sau urmărește seriale.

Urmăriți Impact.ro și pe