Dana Budeanu a recunoscut. Gestul care o deranjează pe vedetă la culme. „Cei care mă cunosc știu”

Andrei Simion, Mihai Ianoși 30.12.2022, 16:22

Dana Budeanu a dezvăluit ce gest o deranjează la culme. Vedeta a precizat că până acum, doar cei care o cunosc personal știau acest lucru despre ea. Creatoarea de modă a admis că face o singură excepție.

Ce gest o deranjează pe Dana Budeanu

Dana Budeanu a dezvăluit pe rețelele sociale că nu obișnuiește să primească cadouri. Motivul este acela că este aproape imposibil ca oamenii să o cunoască suficient de mult încât să nimerească daruri potrivite pentru ea. Totuși, vedeta admite o excepție.

„Nu primesc cadouri… Cei care mă cunosc știu… Pentru că este aproape imposibil să mă știi… Ea mă știe și-mi construiește altarul din danabudeanustore”, a scris Dana Budeanu pe Instagram, fără să precizeze cine este persoana care știe să îi aleagă cadouri care o încântă.

Dana Budeanu, reactie furibunda dupa ce parintii ei au primit facturi imense
Dana Budeanu

Ce mănâncă Dana Budeanu de Sărbători

Dana Budeanu a publicat pe rețelele sociale și câteva fotografii pe care le-a făcut de Sărbători. În loc de sarmale, caltaboși sau cozonaci, vedeta a avut pe masă tort și icre negre. „Doar prințesele mănâncă sarmale”, a scris vedeta în descrierea unei imagini.

„Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc. Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să trag de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea,

pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a dezvăluit anterior vedeta.

În plus, Dana Budeanu a ales să poarte de Sărbători o ținută nonconformistă, ce a fost formată dintr-un top din dantelă, aparent transparent, o pereche de colanți și o pereche de pantofi cu toc foarte înalt.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe