Dan Petrescu pune presiune pe conducătorii lui CFR Cluj. S-a plâns de program, de drumurile lungi și a cerut noi transferuri

Sorin Barbu 26.07.2022, 08:49
Dan Petrescu pune presiune pe conducătorii lui CFR Cluj. S-a plâns de program, de drumurile lungi și a cerut noi transferuri

Dan Petrescu este din nou nemulțumit și se plânge că CFR Cluj este echipa din România cu cel mai greu program. La două zile de la meciul de la Craiova, campionii au plecat în Andorra, pentru returul din Europa Conference League, iar antrenorul le-a amintit conducătorilor că îi mai trebuie jucători, deși în această vară a făcut opt achiziții.

Dan Petrescu, veșnic nemulțumit. Antrenorul lui CFR Cluj cere noi transferuri

CFR Cluj a câștigat cu 3-0 meciul tur cu Inter Club d’Escaldes, dar Dan Petrescu nu și-a schimbat discursul și spune că se teme de această partidă. Are argumente cu duiumul. Drumul a durat opt ore, iar duelul se va disputa pe un teren sintetic. În plus, jucătorii ardeleni nu au un moral grozav, după înfrângerea din partida cu U. Craiova 1948.

„Suntem numai pe drumuri. Din păcate, nu mai avem timp să ne antrenăm și se vede acest lucru. Este foarte cald, jucătorii sunt obosiți și avem 8 ore de mers până în Andorra. Ne întoarcem joi, la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să joace iar, va fi foarte greu. Important e să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, înainte de plecarea în Andorra.

„Bursucul” are o problemă și cu cei care conduc gruparea din Gruia. Încă așteptă jucători care să-l ajute în lupta pentru titlu, dar și în campania europeană.

„Tot timpul vrem să aducem jucători, să-i înlocuiască pe cei care au fost, dar nu e ușor să găsești mereu și să faci două echipe. N-am ce să reproșez ca atitudine fotbaliștilor”, a mai spus antrenorul ardelenilor.

Jucători veniți la CFR în această vară:

Christopher Braun, fundaș dreapta venit liber de contract de la FC Botoșani
Karlo Brucic, fundaș stânga care a jucat ultima dată la FC Koper, în Slovenia
Karlo Muhar, mijlocaș care aparținea de Lech Poznan, dar care a petrecut ultima stagiune sub formă de împrumut la CSKA Sofia
Vito Hammershoy-Mistrati, mijlocaș central, de la Randers
Denis Kolinger (28 de ani), fundaș central, venit împrumut de la Vejle
Jefte Betancor, atacant, ultima dată la Farul Constanța
Simone Scuffet, portar, liber de contract după despărțirea de Apoel Nicosia
Niakate Abdoulaye, fundaș central

Jucători plecați de la CFR în această vară
Billel Omrani,
Matteo Susic
Guessouma Fofana
Runar Sigurjonsson
Kristian Dimitrov
Otto Hindrich
Orman Davis
Jonathan Rodriguez
Daniel Paraschiv
Denis Ciobotariu
Florin Ștefan
Valentin Costache
Rachid Bouhenna
Marko Dugandzic

Urmăriți Impact.ro și pe