Dan Petrescu contestă deciziile luate de Șumudică la CFR Cluj. Ce nu ar fi făcut niciodată noul tehnician al clujenilor

Andrei Cezar 07.09.2021, 16:29
Dan Petrescu contestă deciziile luate de Șumudică la CFR Cluj. Ce nu ar fi făcut niciodată noul tehnician al clujenilor

Dan Petrescu nu îl iartă pe fostul antrenor de la CFR Cluj, Marius Șumudică, și îi reproșează acestuia, voalat, anumite decizii pe care le-a luat cât timp a fost tehnician al vișiniilor. Într-o discuție despre actualul lot al campioanei României, ”Bursucul” s-a declarat nemulțumit de faptul că fostul antrenor din Gruia a permis să plece mult prea ușor anumiți jucători cu experiență.

Dan Petrescu, săgeți către Marius Șumudică: ”Dacă eram eu la CFR acești jucători nu plecau”

Odată cu venirea lui Dan Petrescu, la CFR Cluj au avut loc schimbări masive în lotul de jucători. Mai mulți fotbaliști care i-au susținut pe Marius Șumudică și Marius Copilu în scandalul cu oficialii vișiniilor nu vor mai face parte, se pare, din planurile noului tehnician din Gruia. Printre aceștia se află Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Ovidiu Hoban, Anas Tahiri şi Guessouma Fofana.

Cu toate acestea, Dan Petrescu nu pare să fie deranjat de despărțirea de acești jucători. Altele sunt nemulțumirile ”Bursucului” în ceea ce privește lotul său. Adept al unei echipe în care să existe mai mulți fotbaliștii cu experiență, Dan Petrescu este dezamăgit că din curtea campioanei au fost lăsați să plece jucători importanți precum Paulo Vinicius (37 de ani) și Mario Rondon (35 de ani).

Petrescu l-a atacat pe fotul tehnician al clujenilor spunând că el nu i-ar fi lăsat niciodată să plece pe cei doi fotbaliști.

Dacă eram eu la CFR, vă spun că Vinicius și Rondon nu plecau! Știți că am ceva pentru jucătorii cu experiență. Nici pe Itu nu am reușit să îl țin. E profilul de jucător care îmi place mie, dar avem jucători pe post”, a spus Dan Petrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Mario Rondon a fost exclus din lot de Marius Șumudică la începutul lunii iulie, după ce jucătorul lui CFR Cluj ar fi comentat, la antrenament, la indicațiile venite de la antrenorul său. Mario Rondon se afla la CFR din iulie 2019, atunci când a fost transferat de la Gaz Metan Mediaș. În sezonul trecut, Rondon a evoluat în 41 de partide pentru vișinii, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 3 pase de gol.

De cealată parte, Paulo Vincius și-a reziliat contractul cu formația din Gruia și a semnat în această vară cu FCSB.

Paulo Vinicius
Paulo Vinicius

Petrescu, laudativ la adresa lui Juan Culio: ”Nu am văzut niciodată așa ceva!”

Revenit după aproape doi ani la CFR Cluj, mijlocașul Juan Manuel Culio (38 de ani) l-a impresionat pe Dan Petrescu la antrenamente. Bursucul l-a lăudat pe argentinian, spunând despre el că aleargă cel mai mult dintre toți jucătorii.

Patronul echipei, când am venit, m-a întrebat «Îl vrei pe Culio?». I-am zis «Da, dar lasă-mă să vorbesc cu el». El niciodată nu m-a mințit, mi-ar fi spus dacă nu e în formă sau dacă nu a făcut antrenamente.

El poate să ne ajute nu doar ca jucător, ci și ca spirit, în vestiar. Mereu am spus că aș vrea să îmi fie antrenor secund. La cum se comportă la antrenamente… O să vedeți voi. Aleargă cel mai mult dintre toți! Nu am văzut niciodată așa ceva. Am făcut măsurători și mereu a alergat cel mai mult.”, a mai spus Petrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe