Dan Petrescu a răbufnit, după victoria cu FCSB. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul CFR-ului: „Sunt foarte supărat!”

Marian Cărăvan 15.06.2020, 11:15

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu FCSB și se apropie tot mai mult de un nou titlu de campioană. Cu toate acestea, antrenorul Dan Petrescu este total nemulțumit și a răbufnit după victoria la limită cu FCSB.

Total nemulțumit, Dan Petrescu a răbufnit după victoria cu FCSB

Dan Petrescu a fost impresionat mai mult de jocul adversarilor decât de cel al propriei echipe. „Bursucul” nu și-a putut stăpâni nervii și a răbufnit după meciul care, deși i-a adus trei puncte mari CFR-ului, l-a nemulțumit pe antrenorul formației ardelene. Doar prestația portarului Arlauskis l-a impresionat pe Dan Petrescu, acesta fiind de altfel singurul remarcat de către antrenor.

„Sunt foarte nemulțumit de acest meci. Doar de rezultat sunt mulțumit. Dacă nu era Arlauskis pierdeam cu 5-3 sau 5-2. Toți jucătorii au fost sub nivel. Sunt nemulțumit de toți, chiar și de mine, poate nu am pregătit cum trebuie meciul.

La cum am jucat azi, pierdem șapte meciuri la rând. De când sunt eu antrenor la CFR nu am văzut echipa asta așa slabă. Nu ne-a făcut Sevilla așa, nu ne-a făcut Lazio. Nu am reușit să-i fac să înșeleagă cât de greu e meciul”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

cfr cluj fcsb

 

Un autogol a salvat-o pe CFR Cluj

Dacă nu au reușit să înscrie pentru a-și asigura victoria, gazdele au fost ajutate involuntar de adversari. O deviere nefericită a lui Ovidiu Popescu în propria poartă a decis soarta meciului. Mulțumit doar de rezultat, antrenorul Dan Petrescu a oferit o declarație surprinzătoare la finalul meciului cu FCSB.

„Nu am crezut că o să stau aici de dimineață până seara să pregătesc meciul și echipa să arat în halul ăsta. Sunt foarte supărat. Nu am fost noi agresivi.

Pe final, eram convins că la cornerul ăla o să luăm gol. Cel puțin un egal merita FCSB. De când sunt eu antrenor, este prima dată când ne domină așa, cu toate că noi avem o echipă experimentată”, a mai spus Dan Petrescu.

Salvarea a venit de la portarul Arlauskis, căruia îi expiră contractul pe 30 iunie, dar Petrescu speră să-l convingă pe lituanian să-și prelungească înțelegerea cu CFR Cluj.

După victoria la limită de duminică seara, CFR Cluj s-a distanța în fruntea clasamentului la 7 puncte de FCSB. Un nou titlu este tot mai aproape de gruparea din Gruia.

Urmăriți Impact.ro și pe