Dan Negru, mesaj emoţionant pentru fiul Mădălinei Manole. Petru a împlinit 13 ani: „E mult de când a plecat”

Badea Violeta 09.06.2022, 12:51

Fiul Mădălinei Manole, Petru, a împlinit ieri, 8 iunie, frumoasa vârstă de 13 ani. Cu această ocazie celebrul prezentator TV, Dan Negru, a ținut să-i transmită un mesaj emoționant adolescentului. Vedeta postului de televiune Kanal D nu a uitat-o pe regretata artistă, care s-a sinucis chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce cuvine i-a scris Dan Negru

Petru și-a serbat ieri, 8 iunie, ziua de naștere, iar Dan Negru a ținut să-i transmită câteva cuvinte înduioşătoare adolescentului. Prezentatorul i-a spus băiatului cât de talentată și bună era mama sa. De asemenea, acesta a precizat că, la acea vreme, oamenii obișnuiau să critice după vârstă, lucru care nu se mai întâmplă în prezent.

„Dragă Petru,
Citesc în ziare că azi împlinești 13 ani.
Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul.
Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e „trecută de prima tinerețe” . Așa erau vremurile, Petru.
În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam !
Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă : că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri.
De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărsta.
Să-ți trăieșți frumos zilele, Petru.
E mult de când a plecat Mădălina…
Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul…”, a transmis Dan Negru pe rețelele sociale.

Dezvăluiri inedite despre Mădălina Manole
Mădălina Manole 

Au trecut 12 ani de când artista s-a stins din viață

Anul acesta, Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani. Moartea sa prematură a înlăcrimat o țară întreagă. Milioane de fani au fost șocați să afle că fata „cu părul de foc” a ales să-și curme viața.

Mădălina Manole a murit pe data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei. Trupul cântăreței a fost găsit zăcând pe podea într-o baie de sânge. Medicii au fost alertați, însă aceștia nu i-au mai putut salva viața. Lângă trupul artistei a fost găsit și un bidon cu o substanţă chimică.

Ulterior, anchetatorii au descoperit că Mădălina Manole a premeditat totul. Cântăreața lăsase și un mesaj pe telefonul soţului său, Mircea Petru, în care spunea că „nu se mai simte frumoasă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...