Dan Negru dezvăluie secretul succesului emisiunii sale. Ce nu face Kanal D pentru show-ul Jocul Cuvintelor

Andra Daoud 08.06.2022, 20:37
Dan Negru dezvăluie secretul succesului emisiunii sale. Ce nu face Kanal D pentru show-ul Jocul Cuvintelor

Kanal D a dat lovitura cu emisiunea lui Dan Negru. Jocul Cuvintelor a ajuns să fie și lider de audiență și să aducă televiziunii contracte importante de publicitate și, implicit venituri mari. Prezentatorul emisiunii a dezvăluit care este motivul pentru care show-ul a prins atât de bine la public și care a fost rețeta succesului.

Secretul succesului emisiunii Jocul Cuvintelor, dezvăluit de Dan Negru

Emisiunea pe care Dan Negru o prezintă la Kanal D se bucură de succes răsunător, încă de când a intrat în grilă. Așa se face că șefii televiziunii au luat decizia de a o transmite și în reluare, după-amiaza, la ora 17:30, după ce emisiunea lui Teo Trandafir a intrat în vacanță. Dan Negru a explicat, pentru Ego.ro, de ce emisiunea se bucură de atât de mult succes și de ce este o producție extrem de profitabilă pentru televiziunea care o difuzează.

„Este una din puținele emisiuni TV cu public AB, asta, tradus, înseamnă public de foarte bună calitate. Publicul AB e cel mai căutat de piața de publicitate pentru că e publicul pe care televiziunea l-a pierdut în ultimii ani. Ăsta e și motivul pentru care Jocul Cuvintelor e sold out la vânzări de publicitate, datorită publicului AB care urmărește show-ul. De fapt, un show de cultură generală cu litere nu putea să aibă alt public”, a declarat prezentatorul TV.

Dan Negru dezvaluie secretul succesului emisiunii sale. Ce nu face Kanal D pentru show-ul Jocul Cuvintelor 1
Dan Negru, in platoul emisiunii Jocul Cuvintelor

„E profitabilă pentru că are costuri minore”

Dacă unele producții TV au bugete impresionante, se filmează în locații spectaculoase și au onorarii considerabile pentru vedetele invitate, Jocul Cuvintelor este exact opusul: o producție cu investiții minime, dar care s-a dovedit a fi foarte profitabilă, tocmai din acest motiv. Banii pe care îi generează sunt mult mai mulți decât cei investiți în producția ei, a mai explicat Dan Negru.

„Ce ne-a mirat nu a fost calitatea telespectatorilor, ci numărul lor. Mereu ni s-a spus că publicul TV vrea manele și scandal și ne-am mirat când am văzut că nu e deloc așa. Dincolo de asta, Jocul Cuvintelor e una dintre cele mai profitabile producții TV, pentru că are costuri minore, e nevoie doar de invitați cu creier. Nu plătim vedete, nu avem public. Invitații primesc doar premiul pe care-l pot câștiga”, a mai spus prezentatorul TV.

Dan Negru a bătut palma cu Kanal D la începutul anului, după o carieră de mai bine de două decenii la Antena 1. Emisiunea de cultură generală Jocul Cuvintelor a intrat pe post în urmă cu câteva săptămâni și se bucură de audiențe mari ediție de ediție. Pe 1 iunie a fost difuzată o ediție cu copii olimpici invitați, urmărită cu sufletul la gură de peste 800.000 de români.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe