Dan Negru, membru de onoare al unui club care a câștigat Liga Campionilor. Ce fac pentru el atunci când vrea să vină la meciuri

Stan Filon 12.08.2021, 20:50
Dan Negru, membru de onoare al unui club care a câștigat Liga Campionilor. Ce fac pentru el atunci când vrea să vină la meciuri

Dan Negru este cunoscut în România ca fiind ”Regele audiențelor”. Este cunoscut în toată țara, iar revelioanele făcute de el bat record după record de ani buni. Concurența pur și simplu nu are cum să oprească tăvălugul Dan Negru. Ei bine, omul de televiziune este și un împătimit al fotbalului, iar acest lucru a ajuns și peste hotare.

Dan Negru este membru de onoare al unui club care a câștigat Liga Campionilor

Puțin știu, dar Dan Negru este membru de onoare al unui club din afara țării! Dacă în România este fanul declarat al Stelei București, omul de televiziune are o grupare favorită și în afara țării. Nu vă gândiți la Real Madrid sau Barcelona.

Clubul din afara țării cu care ține Dan Negru este Steaua Roșie Belgrad. Culmea este că informația a ajuns până în Serbia, chiar la urechile șefilor echipei respective. Românul a rămas surprins atunci când a primit un telefon chiar din Serbia.

Dan Negru este membru de onoare al unui club care a castigat Liga Campionilor
Dan Negru este membru de onoare al unui club care a castigat Liga Campionilor

”Regele audiențelor” face parte în mod oficial dintr-una dintre cele mai spectaculoase galerii din Europa

“Am fost contactat de o persoană din cadrul clubului care a aflat că eu, ca român și prezentator de televiziune, sunt fan al echipei Steaua Roșie Belgrad. Mi-au spus că se mândresc cu faptul că o persoană cu notorietatea mea îi susține și mi-au oferit titlul de membru de onoare în cadrul clubului. Când vreau să mă duc la un meci, ei îmi asigură transport, cazare și bilet la meci, la tribuna oficială. Asta ca să vadă toată lumea cum își respectă cluburile cu adevărat profesioniste fanii. Mi-au dat un număr de telefon, eu trebuie doar să trimit un mesaj că vreau să vin la meci și totul se rezolvă rapid”, a declarat Dan Negru pentru cancan.ro.

Echipa de suflet a lyui Dan Negru, Steaua Roșie Belgrad, are în palmares nu mai puțin de 11 titluri de campioană a Serbiei, la care se adaugă, totodată, și două campionate ale Iugoslaviei. În 1991, a reușit cea mai mare performanță din istoria clubului. Cu Miodrag Belodedici pe teren, echipa a câștigat Cupa Campionilor Europeni, după finala cu Olympique Marseille. Așadar, Dan Negru face parte acum oficial dintr-una dintre cele mai spectaculoase galerii din Europa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...