Dan Negru îi ia apărarea Deliei în disputa stârnită de declarațiile artistei. Ce crede prezentatorul despre întrebarea „de ce nu aveți copii”

Stan Filon 19.10.2022, 20:22
Dan Negru îi ia apărarea Deliei în disputa stârnită de declarațiile artistei. Ce crede prezentatorul despre întrebarea „de ce nu aveți copii”

Dan Negru îi ia apărarea Deliei în disputa stârnită de declarațiile artistei, care a spus că nu își dorește copii, pentru a-și putea trăi liber viața. Ei bine, declarațiile îndrăgitei cântărețe a împărțit internetul în două tabere. Sunt mulți care au criticat-o pe vedetă pentru decizia ei, iar alții care îi apără dreptul să facă propriile sale alegeri. Dan Negru și-a expus și el părerea pe o rețea socială.

Dan Negru îi ia apărarea Deliei în disputa stârnită de declarațiile artistei

Celebrul prezentator de televiziune Dan Negru a ținut să facă și el câteva precizări, după ce fosta sa colegă de trust, Delia Matache a împărțit internetul în două tabere. Jurata de la iUmor a spus că nu vrea să aducă un copil pe lume, deoarece oamenii sunt răi și fac rău pământului. În plus, ea vrea doar să-și trăiască viața, fără griji și obligații. A fost criticată dur pe Internet de multe persoane publice. Altele i-au luat apărarea. Printre cele din urmă se numără și Dan Negru, care i-a luat apărarea Deliei. Prezentatorul de televiziune nu înțelege de ce ar pune cineva această întrebare cuiva.

„E josnică întrebarea „de ce nu aveți copii?”. E armă în multe dispute, am auzit-o chiar și-n campania prezindențială și văd iureșul stârnit acum de Delia cu declarația ei despre copii. Doar un mitocan intră in intimitatea unui cuplu. Am doi copii și nu e treaba mea de ce alții nu au. Nimic nu ne încântă mai mult decât treburile care nu ne privesc”, și-a început Dan Negru mesajul pe rețelele de socializare.

Dan Negru ii ia apararea Deliei in disputa starnita de declaratiile artistei
Dan Negru ii ia apararea Deliei in disputa starnita de declaratiile artistei

„Fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni”

Prezentatorul TV dă vina pe cei din redacțiile de știri, care cer asemenea informații. Le ia astfel apărarea reporterilor tineri, care fac doar ce li se cere din redacții. Așa crede că s-a ajuns ca Delia să fie întrebată de ce nu are copil.

„În redacțiile media de unde pleacă astfel de întrebări e ca la război: cei bătrâni, șefii care nu se văd și care câștigă banii îi îndeamnă pe cei tineri , reporterii care se văd și câștigă prost să pună astfel de întrebări. De asta, nu-i judecați pe reporterii tineri când pun întrebări tâmpite. Nu judecați fațada până nu vedeți interiorul. Și-n media e ca-n război: cei bătrâni îi trimit pe cei tineri la luptă. „De ce nu aveți copii” e intimitatea în care nimeni nu trebuie să intre. Totuși, oricât de ticăloși am fi, „fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni”. ( imaginile sunt de acu’ 20 de ani)”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...