Dan Negru este pus pe fapte mari în 2022. Unde a fost surprins imediat după ce s-a aflat că a semnat cu Kanal D (exclusiv)

Nicu Stan 25.01.2022, 20:17

Dan Negru este pus pe fapte mari în anul care a început de nici o lună. Unde a fost surprins imediat după ce s-a aflat că a plecat de la Antena 1 și a bătut palma cu Kanal D. Dan Negru a fost surprins de fotoreporterii impact.ro în zona Piața Romană. Ce treabă importantă avea pe acolo omul de televiziune.

Dan Negru are planuri înalte în 2022. Ce vrea să construiască în acest an

Dan Negru a făcut anunțul plecării de Antena 1, după o colaborare de 20 de ani. Astfel, a postat pe contul de Facebook un mesaj în care a lăsat să se înțeleagă că și la Kanal D are ambiții mari.

”Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni ! Mulțumesc pentru toți anii din urmă ! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla „Regele audiențelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre în fântâna din care ai băut apă!

Dan Negru face masuratori prin Piata Romana. Vrea sa ridice un imobil de birouri
Dan Negru face masuratori prin Piata Romana. Vrea sa ridice un imobil de birouri

Cui a mulțumit Dan Negru

Există un om căruia îi mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Când începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna”. Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea! Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna”, a scris Dan Negru pe rețeaua socială.

Dan Negru a fost surprins în zona Piața Romană din București, unde, înarmat cu o ruletă, își căuta un teren pentru a ridica un imobil de birouri, scrie playtech.ro.

Ce făcea Dan Negru la Piața Romană

La scurt timp de la  mesajul plecării de la Antena 1, Dan Negru a ieșit la o plimbare relaxantă, pe străzile Bucureștiului. Fotoreporterii impact.ro l-au surprins în zona Piața Romană, în jurul orei 16.00. El a studiat un teren viran, scos la vânzare.

A scos ruleta din buzunar și a făcut câteva măsurători, să vadă dacă terenul ar putea fi o achiziție bună. Calculele par să-l fi bucurat pe omul de televiziune, întrucât a plecat spre casă încântat.

De când când investește Dan Negru în imobiliare

Dan Negru a început investițiile în imobiliare în anul 2009, atunci când a construit, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați. Au urmat alte două imobile, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor, pe un şantier din Nordul Capitalei, la un bloc.

Urmăriți Impact.ro și pe