Dan Negru dă de pământ cu TVR. Prezentatorul a făcut televiziunea de râs, a fost direct: „Mi-a dat să beau”

Stan Filon 28.12.2021, 11:35
Dan Negru dă de pământ cu TVR. Prezentatorul a făcut televiziunea de râs, a fost direct: „Mi-a dat să beau”

Dan Negru a făcut 2500 de kilometri, în preajma Crăciunului. ”Regele Revelioanelor”, așa cum este cunoscut omul de televiziune a avut treabă prin toată țara, însă de Crăciun a ajuns într-un final acasă, unde a petrecut alături de familia sa, așa cum face în fiecare an. Vedeta i-a avut în jurul mesei pe toți oamenii importanți din viața lui. A spus însă și ce cadouri a primit și cu această ocazie a cam făcut de râs Televiziunea Română.

Dan Negru dă de pământ cu TVR

Dan Negru a fost foarte activ, ca de obicei. În preajma Crăciunului, omul de televiziune a fost foarte ocupat, așa că a călătorit prin țară nu mai puțin de 2500 de kilometri. A fost în Iași, a fost la București, dar și la Timișoara. Seara de Crăciun l-a prins însă acasă, printre cei dragi.

„Am făcut multe de Crăciun. Am fost prin o grămadă de locuri. Am bătut țara dintr-o parte în alta. Pe 23 am fost la Iași, am avut acolo o întâlnire cu studenții, și până pe 25 am tot fost plecat. Am fost în trei orașe în această perioadă. La Iași, La București și la Timișoara. Acum sunt la Cluj (râde). Tot umblu… pe drumuri. Dar chiar de Crăciun am fost acasă. Am fost cu ai mei. Crăciunul îl fac cu ai mei întotdeauna. Suntem un familion destul de mare când se adună… Și am stat acasă. Am făcut mulți kilometri… Cred că vreo 2.400 de Crăciun, plus că m-am întors, cu o zi înainte, din Dubai, unde am filmat cu Florin Piersic. Adică am făcut încă vreo 4.000”, a încheiat Dan Negru.

Dan Negru da de pamant cu TVR
Dan Negru da de pamant cu TVR

Celebrul om de televiziune a vorbit puțin și despre cadourile pe care le-a primit cu ocazia Crăciunului. Dintre toate, unul a fost special, deoarece i s-a îndeplinit un vis. Vedeta a mărturisit că regretă faptul că nu are cărți cu autografe de la autori dragi sufletului său, pe care a avut onoarea să-i întâlnească. A primit acum însă un cadou foarte frumos, de peste Prut, de la o televiziune cu care colaborează de mai bine de 16 ani. A vorbit însă și despre cadoul primit de la TVR. Dacă din Moldova a primit o porție sănătoasă de cultură, din România a primit băutură alcoolică.

„Am primit cadouri… Dar ceva mișto am primit de la televiziunea din Moldova, Pride. Spre deosebire de ai noștri, ăia sunt foarte atenți. Întotdeauna am primit diferite lucruri. Acum, de exemplu, mi-au trimis niște cărți scrise de mari poeți, care mi-au fost și prieteni. Nicolae Dabija, Mihai Vieru… M-am plâns că nu am niciun autograf de la ei. Și acum, oamenii mi-au trimis o serie de cărți.

Eu am vorbit în vară cu cei de la redacție, le-am spus: `bă, ce prost sunt, a murit și eu nu am niciun autograf de la Dabija… Și chiar l-am cunoscut. Nici de la Vieru nu am și am stat cu el de nenumărate ori.` Iar acum, de Crăciun, m-am trezit cu o colecție întreagă de scriitori moldoveni celebri. O colecție mare, undeva la vreo 60 de cărți. E de apreciat gestul, atenția. În România, tot ce am primit a fost băutură! Televiziunea română mi-a dat să beau, ăia, să citesc!”, a dezvăluit Dan Negru.

Dan Negru a călătorit recent în Dubai, unde a filmat alături de celebrul Florin Piersic. Cele două vedete au filmat pentru programul de Crăciun de la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...