Dan Negru a trecut prin momente grele în vacanța din India. „Am fost la un pas de dezastru”. Cum l-a salvat chiar soția sa (Exclusiv)

Mihnea Tălău 18.01.2023, 16:20
Dan Negru a trecut prin momente grele în vacanța din India. „Am fost la un pas de dezastru”. Cum l-a salvat chiar soția sa (Exclusiv)

Vedeta Kanal D, Dan Negru, s-a întors recent dintr-o binemeritată vacanță petrecută, departe, tocmai în India, la New Delhi. În exclusivitate pentru Playtech.ro, îndrăgitul prezentator TV a povestit despre peripețiile prin care a trecut pe pământ indian. El a explicat cum a fost salvat de soție și care a fost sfatul de aur primit de la Iulia Vântur şi Salman Khan.

Experiențe de neuitat dintr-o destinație exotică

După ce timp de peste 22 de ani a fost „Regele audiențelor de Revelion”, Dan Negru a profitat de primul liber la trecerea dintre ani și s-a dedat la noi experiențe. Unele chiar de neuitat.

Playtech Știri: Ai revenit în țară, după o adevărată aventură, de 8 zile, în India. Mulți se întreabă de ce ai ales tocmai această destinație, chiar de Revelion? Cu ce gânduri te-ai dus și cu impresii te-ai întors?

Dan Negru: După un sfert de secol de Revelioane la tv, am căutat un loc unde nu se sărbătorește Revelionul și cum indienii sunt majoritari hinduși, tradiția lor face ca Revelionul să nu fie pe 31 decembrie.

Am dormit în noaptea de 31-1, fără niciun pocnet de artificii, și a doua zi, pe 1, a fost o zi normală. Prima dată după un sfert de secol nu am mai avut în urechi zgomotul Revelionului.

Luat de valul noului, soția Codruța a fost cea care l-a salvat, după ce Dan a poftit la mâncarea lor tradițională, atât de picantă.

Playtech: Ce te-a impresionat în mod deosebit, în această vacanță, ca o lecție de viață? Cum te-ai descurcat cu mâncarea lor foarte picantă, de altfel? Dar soția ta, care te-a însoțit? Ce pățănii ați avut pe perioada șederii în India?

Dan Negru: Am învățat că trebuie să cauți și lucrurile bune din viață, să vezi la un trandafir și floarea, nu doar spinul.

Mi-au sugerat românii de acolo care mi-au trimis mesaje în social media ce și unde să mănânc. Și au avut dreptate.

Nu sunt mulți români în New Delhi dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food.

Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut.

Dan Negru a găsit și corespondentul indian al bunului său prieten, actorul Florin Piersic.

Playtech: Ai fost în țara în care locuiește Iulia Vântur. I-ai cerut sfaturi, înainte de plecare? Cât de mare este acolo gradul de sărăcie și cât de iubit este actorul Salman Khan?

Iulia Vântur, detalii din intimitatea alături de Salman Khan. Cum este actorul când nu se află sub lumina reflectoarelor
Iulia Vântur și Salman Khan

Dan Negru: Sărăcia e cruntă, e de neimaginat. Am fost în cea mai mare maternitate din lume. În India se nasc pe zi 70.000 de copii. Cât la noi în jumătate de an.

E o țară a contrastelor, cu oameni foarte săraci și foarte bogați. Am vorbit cu Iulia Vântur la telefon și mi-a dat multe sfaturi despre ce să vizităm pe acolo.

Știu că Salman Khan are notorietate maximă acolo, e un soi de legendă a la Florin Piersic la noi, și Bollywood al lor produce filme la foc automat. Eu cred ca și la noi personalitățile încep sa fie respectate și asta datorită noilor generații. Copiii noștri își respectă mai mult trecutul decât o făceam noi.

Nu în cele din urmă, el recomandă, cu căldură India: ”E de vizitat ca și o experiență uluitoare. Simți cam ce simte un extraterestru când ajunge pe Pământ. E o altă planetă pentru noi, europenii”.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...