Cum arată Iulia Vântur în noul videoclip care a cucerit India. Are deja 30 de milioane de vizualizări

Andrei Simion, Mihai Roșoiu 28.12.2022, 21:03

Iulia Vântur a făcut ravagii cu apariția ei într-un nou videoclip muzical ce a cucerit India, adunând aproximativ 30 de milioane de vizualizări în doar câteva zile. Indienii au fost fermecați de iubita lui Salman Khan.

Iulia Vântur, într-un nou videoclip

Iulia Vântur a apărut într-un nou videoclip muzical. Acesta aduce aminte de cel pentru melodia „On the floor”, pe care Jennifer Lopez o interpretează alături de Pitbull.

Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, Iulia Vântur apare dansând și cântând. Videoclipul ce a fost lansat în urmă cu 10 zile a adunat deja 30 de milioane de vizualizări.

În comentarii, internauții au lăudat-o pe Iulia Vântur atât pentru frumusețea ei, cât și pentru talentul pe care îl demonstrează ca artistă. Vezi videoclipul aici!

Iulia Vantur
Iulia Vantur

Iulia Vântur, despre mutarea în India

Iulia Vântur a vorbit despre mutarea în India. Vedeta a spus că a avut curaj și suficientă încredere în faptul că dacă își va urma sufletul nu va avea cum să sfârșească rău.

„Am avut curaj să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat.

Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe. Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici”, a povestit Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp.

Cu o altă ocazie, Iulia Vântur a spus că partenerul ei, Salman Khan, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la Bollywood, a fost cel care a crezut în vocea ei, chiar și atunci când ea considera că nu este suficient de bună sau că nu are suficientă experiență în muzică pentru a apărea pe o scenă.

Urmăriți Impact.ro și pe