EXCLUSIV

Dan Bittman pregătește o nouă emisiune alături de Antonio Passarelli. Ce va face alături de bucătarul italian, la 9 ani după Dănuț S.R.L.

Alexandru Catalan, Mihai Roșoiu 25.05.2021, 21:36

După nouă ani de pauză, solistul Dan Bittman şi bucătarul italian Antonio Passarelli revin în forţă, în aceeași formulă de succes, de care s-au bucurat și la show-ul ”Danutz S.R.L.”, de la TVR 1. De data aceasta, vor realiza o emisiune online, filmată în parcul de distracții al solistului trupei Holograf. Dan Bittman ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre prietenia lor, dar și despre proiectul comun, din această vară.

Cunoscutul bucătar italian Antonio Passarelli (62 de ani) şi Dan Bittman (59 de ani), una dintre cele mai îndrăgite “voci” autohtone, care au mai colaborat și la show-ul ”Danutz S.R.L.”, de la TVR, până în 2012, vor lucra din nou împreună. Passarelli a declarat adesea că duce dorul emisiunilor de divertisment şi că, dacă ar fi să mai revină, pe micul ecran, ar face-o doar alături de Dan Bittman. “Noi am muncit bine împreună, iar rodul muncii noastre era o emisiune fără scandaluri”, preciza bucătarul italian.

“O să facem ce ştim noi cel mai bine”

De data aceasta, colaborarea se rezumă la o emisiune difuzată în mediul online, exclusiv, variantă pe care Dan Bittman o pune la cale de mai multă vreme: “O să facem ce ştim noi cel mai bine, fiindcă avem suficientă experienţă în comun. Va exista însă o diferenţă, va fi o emisiune exclusiv pentru reţelele sociale, Youtube şi Facebook, fiindcă nu am discutat cu nicio televiziune acest proiect”.

”Va începe foarte curând, chiar de luna viitoare, şi o vom realiza de la baza nautică pe care o deţin lângă Bucureşti, în fiecare weekend. Voi fi acolo împreună cu Antonio şi vom distra oamenii. Vom cânta, vom pune reţete dintre cele mai diverse în practică, vom vorbi despre câte în lună şi în stele. Iar totul va fi în regim live, pe Internet”, a menționat Bittman, pentru impact.ro, precizând că vor fi respectate şi regulile de distanţare.

Dan Bittman pregateste o noua emisiune alaturi de Antonio Passarelli. Ce va face alaturi de bucatarul italian, la 9 ani dupa Danut S.R.L.
Dan Bittman

Dan Bittman a investit 750.000 de euro în parcul de sporturi nautice

Antonio Passarelli a venit în România în urmă cu 30 de ani. Spiritul unei aventuri a fost cel care l-a atras în această parte de lume, dar şi frica de Mafie, aşa cum a recunoscut. Inițial, era decis să rămână doar şase luni. Între timp, şi-a adus şi fiul, pe Michael, la Bucureşti, colaborând la mai multe evenimente sau la show-uri de televiziune.

Dan Bittman deţine, din 2017, un parc de distracții, situat pe malul Lacului Sulimanu, la kilometrul 54 al Autostrăzii spre Constanţa, devenit primul wake park full size din România, al cărui traseu nautic include trasee speciale, dar şi o școală de profil. Parcul de sporturi nautice deţinut de Dan Bittman este gândit de o echipă de profesioniști în domeniu, din Croația, care au schimbat profilul fostei bălţi pescăreşti într-un loc adulat de către iubitorii de sporturi pe apă. Cei care vor să închirieze echipamentele nautice necesare distracţiei o pot face contra sumei de 120 de lei, pe zi, sau se pot relaxa făcând plajă sau alte sporturi în aer liber. Potrivit presei de specialitate, întreaga investiţie ar depăşi 750.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe