Dan Bittman, la grătar în spatele blocului. Imaginile fără precedent cu celebrul Casanova de România la distracție „muncitorească” (Exclusiv foto)

Ioana Bucur 22.01.2023, 18:34

Românii sunt obișnuiți să îl vadă pe scenă sau pe micul ecran, însă nu în ipostaza în care a fost surprins de echipa de paparazzi a redacției Playtech Știri – Impact.ro. Dan Bittman a fost fotografiat în timp ce se bucura de un grătar în spatele unui bloc de locuințe din București. Imaginile obținute în exclusivitate de fotoreporteri, în galeria foto de mai sus.

Cum a fost surprins Dan Bittman

Are o carieră fabuloasă, ce se întinde pe mai multe decenii, a scris un capitol important al istoriei muzicii românești și a cucerit unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul de la noi din țară.

Talentat, nonconformist, mereu cuceritor, puțini ar fi crezut că îl vor vedea vreodată în ipostaza în care a fost surprins de echipa de paparazzi a redacției Playtech Știri – Impact.ro.

În ciuda faptului că și-a câștigat statului de rockstar, solistul de la Holograf dovedește că apreciază și momentele de distracție „muncitorească”. Departe de restaurantele de lux, de cartierul milionarilor din București, Dan Bittman s-a bucurat de un răsfăț culinar tipic românesc.

Solistul trupei Holograf a fost surprins recent de echipa de paparazzi a redacției Playtech Știri – Impact.ro în timp ce savura un grătar în curtea unui bloc din zona Titan din Capitală, alături de colegul său de trupă, Romeo Dediu.

Scenele neașteptate au avut loc în grădina din spatele unui bloc din Titan. La întâlnire au participat mai mulți prieteni ai artistului.

Potrivit Playtech Știri, „deși acest lucru este interzis în grădina blocurilor din oraș, cei doi artiști au încins un grătar, unde au savurat un șpriț și au mâncat pe săturate”.

„Romeo Dediu îl aștepta pe colegul său de trupă cu grătarul pregătit, semn că Dan Bittman părea destul de familiarizat cu grădina blocului respectiv”, precizează sursa citată.

Dan Bittman, la grătar în spatele blocului. Imaginile fără precedent cu celebrul Casanova de România la distracție „muncitorească” (Exclusiv foto)

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan”

Denise Rifai a mărturisit că încă poartă cu mândrie inelul pe care Dan Bittman i l-a oferit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, adăugând că este flatată de gestul solistului.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat.

Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.

Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat Denise Rifai, în exclusivitate pentru VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...