Denise Rifai a recunoscut legătura cu Dan Bittman după ce a primit inelul de la artist. „Ar putea fi el bărbatul acela”

Andreea Bisinicu 04.12.2022, 11:28

Cu ajutorul emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, Denise Rifai a reușit să pătrundă în viețile celor mai importante celebrități ale României, punându-le cele mai indiscrete și incomode întrebări, pentru a dezvălui confesiunile din culise. Când a venit rândul ca ea să fie cea intervievată, fostul analist politic a dezvăluit detalii inedite din viața ei personală.

Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman

Puternică, echilibrată, ambițioasă și perseverentă, acestea sunt doar câteva atribute care sunt sinonime cu numele lui Denise Rifai în televiziunea autohtonă.

Celebra prezentatoare de la 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D și-a construit o carieră impresionantă în mass-media, lăudându-se cu o imagine ireproșabilă la 37 de ani.

După momentul devenit viral pe rețelele sociale, în care Dan Bittman i-a oferit un inel în cadrul emisiunii pe care o moderează la Kanal D, Denise Rifai a mărturisit că poartă cu mândrie bijuteria, simțindu-se flatată de intențiile faimosului artist.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei VIVA, jurnalista a dezvăluit că a fost plăcut impresionată de gestul spontan al solistului de la Holograf. Mai mult de atât, Denise Rifai a dat de înțeles că nu ar fi deranjată să fie curtată de galantul cântăreț.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat.

Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.

Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat Denise Rifai, în exclusivitate pentru viva.ro.

Denise Rifai nu pleaca de acasa fara acest produs de lux
Denise Rifai nu pleaca de acasa fara acest produs de lux

„Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia!”

O reprezentantă veritabilă a zodiei Balanță, Denise Rifai crede în dreptate, sinceritate, justiție și onoare. Este o femeie pragmatică, cu un suflet mare, care caută echilibru în toate aspectele vieții sale.

„Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi. Cred în spirite care continuă să evolueze şi cred că, odată ce învăţăm din greşeli sau situaţii, nu ne mai întâlnim cu ele.

Continuăm să ne întâlnim cu anumite situaţii până învăţăm lecţia. Cred că în toată această călătorie există acest liber arbitru care te îndepărtează sau te apropie, mai mult sau mai puţin, de drumul şi destinul tău.

Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor.

Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă.”, a completat celebra vedetă pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe