Dan Barna, săgeți către Iohannis la depunerea candidaturii pentru prezidențiale: „Dacă era un gospodar…” – VIDEO

Alexandru Ioanid 20.09.2019, 11:54
Dan Barna, săgeți către Iohannis la depunerea candidaturii pentru prezidențiale: „Dacă era un gospodar…” – VIDEO

Dan Barna și-a depus candidatura, vineri, la alegerile prezidențiale. Odată cu depunerea semnăturilor la Biroul Electoral Central, candidatul Alianței USR-Plus a lansat și mai multe săgeți către președintele Klaus Iohannis.

Dan Barna a mers, vineri, la sediul BEC, unde și-a depus semnăturile adunate în ultima perioadă. Alianța USR-Plus a adunat aproape 400.000 de semnături, dublu față de pragul minim impus de lege pentru ca un aspirant la prezidențiale să fie desemnat candidat.

Dan Barna a fost însoțit de partenerul de alianță, Dacian Cioloș, dar și de mai mulți susținători. După depunerea semnăturilor, Dan Barna a lansat mai multe atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Alături de care speră să intre în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Dan Barna, atacuri la Iohannis

Dan Barna a depus la sediul BEC aproape 400.000 de semnături.

Înainte să intre în sediul Biroului Electoral Central, a lansat mai multe săgeți către președintele Klaus Iohannis.

„Dacă era un gospodar mai atent şi diligent poate nu ajungeam să luăm foc de atâtea ori în aceşti ani. România are nevoie de un preşedinte full-time, prezent în fiecare zi în viata cetăţii, un mandat de cinci ani e un mandat lung. România are nevoie să înceapă să se dezvolte. Ce propun eu e energia, ambiţia de a merge mai departe, de a nu rămâne în acelaşi joc de gleznă. Voi fi în turul doi cu siguranţă şi voi fi preşedintele României. Sunt foarte optimist că românii vor alege cu înţelepciune ce tip de Românie vor să avem. Aceste alegeri sunt despre a rămâne în aceeaşi incertitudine sau de a da şansa unei generaţii de a face acest pas în politică”
Dan Barna, candidat USR-Plus la prezidențiale

La depunerea semnăturilor a fost prezent și Dacian Cioloș, cel susținut pentru funcția de premier în cazul în care Alianța ajunge la putere.

„Suntem încă o data în față dumneavoastră cu ajutorul susținătorilor și a celor care cred în proiectul nostru, în faptul că putem schimbă România în bine. Avem aici semnăturile care o să îl ducă pe Dan Barnă spre Cotroceni. Astăzi depunem semnăturile și vom continuă în același mod, să mergem să vorbim cu oamenii pe stradă și să găsim soluțiile împreună. Noi vrem să arătăm românilor că suntem gata să conducem și să guvernăm România. Acest proiect îl are pe Dan Barna în frunte, dar vedeți toată echipă în spate. Astăzi începem să pregătim proiectul de guvernare”
Dacian Cioloș

Tot vineri, va merge la sediul BEC pentru depunerea candidaturii și președintele în exercițiu, Klaus Iohannis. Termenul-limită pentru depunerea candidaturii este 22 septembrie, ora 24:00/

Din 12 octombrie începe, oficial, campania electorală.

Urmăriți Impact.ro și pe