Cu alaiul la BEC: ce s-a întâmplat în momentul în care Viorica Dăncilă a sosit pentru a-și depune candidatura – VIDEO

Alexandru Ioanid 19.09.2019, 12:44
Cu alaiul la BEC: ce s-a întâmplat în momentul în care Viorica Dăncilă a sosit pentru a-și depune candidatura – VIDEO

Viorica Dăncilă, candidata PSD la prezidențiale, a mers joi la Biroul Electoral Central pentru a-și depune candidatura. Șefa PSD a depus semnăturile adunate în această perioadă, peste un milion după propriile declarații. La întrarea în sediul BEC s-au adunat câteva zeci de persoane.

Viorica Dăncilă a mers, joi, la Biroul Electoral Central pentru a-și depune candidatura la prezidențiale. Șefa PSD a adus la sediul BEC semnăturile pe care le-a adunat în această perioadă.

Pentru a deveni candidat la prezidențiale, fiecare candidat trebuie să adune cel puțin 200.000 de semnături.

Viorica Dăncilă a adunat nu mai puțin de 1,4 milioane, după cum susține.

Ce a spus Viorica Dăncilă la sediul BEC

Dancila si-a depus candidatura la BEC
Sursa foto: Stirile PRO Tv

Viorica Dăncilă, candidata PSD la prezidențiale, a fost așteptată la sediul Biroului Electoral Central de susținători și protestatari deopotrivă.

Numărul susținătorilor a fost, însă, mai mare. Aceștia i-au strâns mâna și au scandat „PSD, PSD!”.

Premierul Viorica Dăncilă a spus că România are nevoie de un președinte „altfel” și că e pregătită pentru această funcție.

„Am convingerea că românii îşi doresc un altfel de preşedinte, că îşi doresc un preşedinte care să iubească România şi pe români, am convingerea că avem nevoie de echilibru în această ţară. Avem nevoie de un preşedinte activ care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, un preşedinte care să respecte Constituţia şi care să aibă în vedere o relaţie interinstituţională corectă cu Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor”
Viorica Dăncilă, candidat PSD la prezidențiale

Șefa PSD susține că, dacă va ajunge la Palatul Cotroceni, atunci ar primul președinte care a fost, anterior, premier.

„Iubesc oamenii, îmi place să stau în mijlocul lor, nu e important ce se întâmplă cu mine, că mă jignesc şi spun lucruri din ce în ce mai urâte, pentru mine e important ce se întâmplă cu femeile, copiii, bunicii. Îmi iubesc foarte mult ţara, de fiecare dată o reprezint cu demnitate. Nu prefer toată această agitaţie politică, acest joc politic, chiar dacă se face în detrimentul cetăţenilor. Am demonstrat că pot conduce un guvern care are a doua cea mai mare creştere economică din Europa, că pot conduce preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi să obţin succes pentru ţara mea, sunt premier, mereu voi avea în vedere şi activitatea guvernamentală indiferent de culoarea politică. Aş fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier”
Viorica Dăncilă, după depunerea candidaturii

Urmăriți Impact.ro și pe