Dacia Duster, mașina care i-a impresionat pe polonezi. Ce au putut să spună despre ea

Stan Filon 01.09.2020, 14:35
Dacia Duster, mașina care i-a impresionat pe polonezi. Ce au putut să spună despre ea

Dacia Duster i-a impresionat pe polonezi, care au ajuns la concluzia că automobilul construit de Uzinele de la Pitești este mașina ideală pe timp de criză! Jurnaliștii polonezi au efectuat un test drive cu Dacia Duster.

Dacia Duster i-a impresionat pe polonezi cu prețul mic și consumul redus

Publicația Super Express a testat Dacia Duster TCe 100 4×2 pe GPL, iar jurnaliștii au rămas impresionați de consumul obținut.

„Dacia Duster este mașina perfectă pentru criză. Este economică, ieftină de cumpărat și întreținut și se descurcă foarte bine pe șosele. Interesant, este disponibilă și cu o instalație pe GPL din fabrică, iar acest lucru îți permite să călătorești pe bani puțini”, a scris sursa citată.

Dacia Duster i-a impresionat pe polonezi cu prețul mic și consumul redus
Dacia Duster i-a impresionat pe polonezi cu prețul mic și consumul redus

Dacia Duster este mașina ideală pe timp de criză

Jurnaliștii polonezi mai scriu că Dacia Duster e55ste preferata celor care cumpără pentru consumul propriu și că marele avantaj este prețul. În ce privește consumul obținut, polonezii anunță că, în oraș, Dacia Duster a folosit 9.5 litri de gaz la fiecare 100 de kilometri.

„Șoferii care vor să economisească pot reduce cu ușurință consumul la 8.5-9 litri la suta de kilmetri. În aglomerări nu depășește însă 10 litri la sută”, a mai scris sursa citată.

Jurnaliștii polonezi au mers mult cu Dacia Duster și în aglomerația din orașe și au ajuns la concluzia că automobilul construit în România a consumat 7 litri la suta de kilometri. Totuși, ei recomandă ca viteza să nu fie mai mare de 120 de kilometri la oră, deoarece, probabil, consumul de carburant crește destul de mult.

SUV-ul românesc se vinde ca pâinea caldă în Italia

SUV-ul românesc se vinde ca pâinea caldă și în Italia! Dacia Duster este preferatul italienilor, însă, atunci când vine vorba despre mașini la mâna a doua. Modelul Dacia se vinde cel mai repede, într-un top realizat de o publicație auto din Italia.

SUV-ul construit la Mioveni, cel mai ieftin vehicul din această categorie, se vinde în medie în 66 de zile, potrivit La Repubblica. Poziția secundă în această ierarhie este ocupată de Volkswagen T-Roc (67 de zile), în timp ce ultimul loc de pe podium este ocupat de Peugeot 3008 (69 de zile).

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...