Cum vrea să facă bani soția lui Ilie Năstase. Speră să se îmbogățească din vara lui 2022 (Exclusiv)

Stan Filon 15.02.2022, 08:31

Ioana Năstase vrea să se lanseze în afaceri. Spune că este o gazdă foarte bună, așa că s-a decis să profite la maximum de acest atu al ei. Soțul său, celebrul Ilie Năstase, o susține în acest demers și chiar a venit cu o ideea care a fost acceptată pe loc de consoarta sa. Ioana recunoaște însă că Ilie trece printr-o perioadă mai grea și este foarte ocupat cu recuperarea bazei sportive Voința, pe care Ciprian Marica i-a luat-o pur și simplu.

Cum vrea să facă bani soția lui Ilie Năstase

Frumoasa Ioana Năstase vrea să își deschidă o afacere în domeniul ospitalității, deoarece spune că poate fi o gazdă minunată, așa că s-a decis ca vara aceasta să deschidă „Hanul Ioanei”. Bruneta focoasă a povestit exact cum i-a venit ideea de a deschide un han la Brașov. „Vinovat” este Cezărică”

„Toată lumea știe că în toamna anului trecut mi-am cumpărat acel armăsar pur sânge arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lăsat la centrul de Echitație de la Bodu, de lângă Brașov, unde sunt niște condiții excelente pentru el. Însă eu am o anume problemă. Fiindcă ori de câte ori merg acolo încerc să mă cazez cât mai bine, ca să-mi petrec cât mai mult timp cu Cezărică al meu. Nu prea am găsit ce visez! Așa s-a născut ideea! Să-mi fac propriul han, în zonă. Se va numi Hanul Ioanei!”, ne-a declarat Ioana Năstase.

Cum vrea sa faca bani sotia lui Ilie Nastase
Cum vrea sa faca bani sotia lui Ilie Nastase

Ilie Năstase își sprijină soția

Chiar dacă nu îi apare numele pe nicăieri, Ilie Năstase este decis să-și sprijine soția 100%. Ba, mai mult, el a venit cu ideea de han, deoarece Ioana se gândea la o căbănuță.

„Am vorbit și cu Ilie! Cred că mă va susține! Am plecat de la ideea unei căbănuțe, dar tocmai Ilie mi-a zis ceva de genul: Ce căbănuță, dragă! Fă un han acolo! Și înclin deja să-i dau dreptate. Visez deja cu ochii deschiși la un han, nici prea mare, nici prea mic, cu cel puțin șase camere și cu șemineu, în fiecare cameră, fiindcă mie-mi plac șemineurile, unde lumea să vină să se relaxeze. Știu o groază de bucureșteni care trec pe acolo, prin Bodu, așa că mă pregătesc pentru toate cele de cuviință. Poate la vară va fi gata, cine știe?!”, a adăugat Ioana Năstase.

Ilie Năstase a fost sportiv toată viața, însă se pare că nu prea le are cu animalele. Întâlnirea dintre fostul mare tenismen și armăsarul pur sânge arab a fost destul de tensionată, iar Ilie Năstase a refuzat pur și simplu să se apropie de imensul animal.

Ilie Năstase, speriat de Cezărică

„Cred că lui Ilie Năstase îi este puțin teamă de Cezărică al meu. E drept că dacă-l vezi pe frumusețea aia, te poți speria. Nu a dorit să-l mângîie sau să-l perie, dar sunt sigură că dacă ar petrece mai mult timp împreună, ar deveni prieteni foarte buni. Caii pot fi niște animale de companie cu totul deosebite. Eu de abia aștept să vină primăvară! O dată cu ea vine și căldura și voi putea sta mai mult cu Cezărică. Mă pregătesc deja pentru lecțiile de echitație cu prietenul meu patruped!”, suspină soția lui Ilie Năstase.

Iată că Ioana și Ilie Năstase au revenit la gânduri mai bune și au trecut peste momentele grele din relația lor, care i-a ținut de câteva ori separați pentru perioade destul de lungi. Cei doi se înțeleg de minune acum și își fac chiar și planuri de afaceri împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...