Cum vrea Angela Similea să facă bani la 75 de ani. Gestul neașteptat făcut de marea artistă

Badea Violeta 04.01.2022, 09:26
Cum vrea Angela Similea să facă bani la 75 de ani. Gestul neașteptat făcut de marea artistă

Angela Similea a dovedit, de-a lungul anilor, că este una dintre cele mai bune voci, pe care țara noastră le-a dat. Ajunsă la vârsta de 75 de ani, îndrăgita artistă care a încântat generații întregi cu glasul ei vrea acum să se pună la adăpost din punct de vedere financiar. Iată gestul neașteptat făcut de marea artistă!

Mișcare surprinzătoare făcută de Angela Similea

Angela Similea nu mai are nevoie de nicio introducere. Cu o frumusețe răvășitoare, o feminitate specială, o eleganță aparte și un talent extraordinar, „Regina Muzicii Ușoare” a cucerit publicul de la prima apariţie pe scenă și continuă să o facă.

Din păcate, cântăreața a trecut prin momente cumplite odată cu moartea soțului său. Pentru artistă au urmat o serie de eșecuri, printre care amintim că a rămas cu datorii, și-a pierdut casa, dar și mai mulți prieteni buni. În plus, artista nu a mai dorit să urce pe scenă dinainte de pandemie.

Angela Similea nu a mai apărut în public de mai bine de doi ani și jumătate. Totuși, „Regina Muzicii Ușoare” a avut grijă să facă o mișcare surprinzătoare care ar putea să-i rotunjească veniturile. Concret, celebra solistă și-a înregistrat numele la OSIM, notează wowbiz.ro.

Astfel, Angela Similea a devenit marcă înregistrată pentru mai multe domenii, printre care se numără educație, instruire, divertisment, activități culturale și sportive. În urma acestui gest, artista se asigură că nicio persoană nu-i va folosi numele fără acordul ei.

Angela Similea 1
Angela Similea

Moartea soțului a dus-o la sapă de lemn

Angela Similea a trăit câți alții în secole și, deși a avut multe dezamăgiri în dragoste, niciodată nu și-a pierdut speranța că ceva bun se va întâmpla și lucrurile se vor schimba. Primul soț al artistei a fost electrician, iar al doilea partener a fost un chitarist, care i-a dăruit și un copil, pe singurul ei fiu.

Ulterior, câtăreața s-a căsătorit cu un om de afaceri olandez. Al patrulea bărbat cu care Angela Similea s-a căsătorit în 1999 i-a fost alături timp de 12 ani, până când a fost răpus de o boală cumplită. Este vorba despre Victor Surdu. În urma decesului acestuia, artista a rămas cu o durere imensă, dar și cu foarte multe datorii.

Împreună cu partenerul său, Angela Similea achiziționase credite de peste 700.000 de euro. Astfel, cântăreața a ajuns să fie executată silit de banca de unde luase credit, pierzând inclusiv apartamentul părinților săi din București, cu care girase. Ulterior, ea a fost nevoită să scoată la vânzare vila de 16 camere din Belciugatele, ridicată în 1999.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...