EXCLUSIV

Cadoul superb pe care Angela Similea l-a primit din partea lui Ovidiu Komornyik. Unde a dus-o pe doamna muzicii românești. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 07.08.2021, 17:40
Cadoul superb pe care Angela Similea l-a primit din partea lui Ovidiu Komornyik. Unde a dus-o pe doamna muzicii românești. EXCLUSIV

Doamna muzicii românești a petrecut zece zile pe litoralul românesc, la hotelul bunului său prieten, a cărei invitată specială a fost. Artistul a refuzat să-i ia vreun leu pe cazare celei cu care a împărțit scena mai bine de un deceniu.

Gestul pe care Ovidiu Komornyik l-a făcut pentru Angela Similea. I-a oferit o vacanță de vis în Vama Veche

Prietenia dintre Angela Similea și Ovidiu Komornyik datează de peste un deceniu și jumătate, timp în care cei doi au împărțit atât pe scenă, cât și în afara ei, bucurii, tristeți, împliniri, eșecuri.

De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul, nu s-a ferit să ascundă Ovidiu Komornyik, cel care i-a fost alături artistei într-unul dintre cele mai grele moment ale acesteia – moartea soțului său, Victor Surdu.

La acea vreme, artistul a fost cel care a convins-o pe Angela, închisă în carapacea ei să-și plângă necazul, să revină pe scenă. A făcut-o cu același succes ca odinioară, iar când deja aceasta a decis că e momentul să pună stop carierei sale, între cei doi a rămas aceeași prietenie trainică. Chiar dacă Similea locuiește departe de țară, ei păstrează legătura, iar vacanța artistei este un prilej pentru a se reîntâlni. Așa cum s-a întâmplat recent, când Angela Similea a fost invitata special a lui Komornyik, în Vama Veche.

Acolo, artistul deține un hotel, Casa OVO, cu plajă privată și toate facilitățile, unde Angela Similea a petrecut nu mai puțin de zece zile. Artista a obișnuit să-și înceapă fiecare dimineață pe un baldachin, pentru a nu rata întâlnirea cu soarele, și le-a împărtășit și apropiaților cât de răsfățată a fost la hotelul bunului său prieten. Patronul, în speță artistul, nu a dorit să-i ia vreun leu pe cazare, acesta bucurându-se doar de prezența fostei sale colege de scenă.

Cadoul pe care Angela Similea l-a primit din partea lui Ovidiu Komornyik
Angela Similea și Ovidiu Komornyik

Fana călătoriilor

În urmă cu mai bine de doi ani, Angela Similea a hotărât că a venit vremea să se retragă din showbiz, cu tot ce implică aceasta. Ovidiu Komornyik a fost cel care a vorbit și despre decizia colegei sale.

Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică, spunea Ovidiu Komornyik.

Angela nu se poate desprinde de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot, a adăugat acesta, care nu a ascuns nici faptul că fosta artistă și-a propus să călătorească și să viziteze cât mai multe destinații.

Cadoul pe care Angela Similea l-a primit din partea lui Ovidiu Komornyik
Ovidiu Komornyik, proprietarul unui hotel din Vama Veche

Angela i-a ridicat moralul

Ovidiu Komornyik se bucură acum din nou de prezența turiștilor la hotelul său, acolo unde au tras în vacanța aceasta și colegi de-ai săi de breaslă, precum Marcel Pavel și Monica Anghel. La începutul anului, artistul se afla însă în pragul falimentului. În 2020 avusese un singur concert iar afacerea din domeniul turismului nu mai producea deloc, din cauza pandemiei:

Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri. Ceea ce-mi doresc pentru acest an este să revenim cât mai repede la o anumită normalitate, fie ea şi pe jumătate din ceea eram obişnuiţi a o numi în urmă cu doar doi ani. Angela Similea, prietena mea, îmi ridică moralul!, a declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe