Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie 2020. Meteorologii au făcut anunțul

Redacția IMPACT 25.02.2020, 15:07
Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie 2020. Meteorologii au făcut anunțul

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea, în perioada următoare. La început de martie, temperaturile resimțite vor fi unele neașteptate. Nu vor lipsi fenomenele meteo precum vântul puternic sau precipitațiile nici în viitorul apropiat. Vremea se va menține însă perdominant bună, în majoritatea zilelor, imediat ce va debuta oficial primăvara calendaristică din 2020.

Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie 2020. Meteorologii au făcut anunțul

Totodată, specialiștii ANM au dezvăluit cum va fi vremea în zilele de 1 și 8 Martie 2020. Pentru miercuri, pe 26 februarie, cei de la Administrația Națională de Meteorologie anunță o anomalie termică, ce ar putea fi înregistrată în sudul țării. Termometrele ar putea indica valori de până la 20 de grade Celsius, pentru Lunca Dunării. Sunt valori considerate anormale pentru perioada din an în care ne aflăm.

Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie 2020. Meteorologii au făcut anunțul
Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de 1 și 8 Martie 2020

Marți, pe 25 februarie, vor fi temperaturi situate între 11-16 grade Celsius. A mai fost anunțat și că în România va pătrunde un ciclon în seara de miercuri, fiind vorba despre un fenomen extrem. De asemenea, acesta va aduce cu sine ploi, lapovită, dar și ninsoare, în zonele mai înalte ale țării.

Tot în această marți, în Capitală, vremea va fi una plăcută cu temperaturi ce pot ajunge și pâna la 16 grade Celsius. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat. Presiunea atmosferică va fi în scădere. Joi și vineri, temperaturile vor fi brusc în scădere și va ploua în sud și în est. Vor fi și precipitații mixte în restul teritoriului, pe când la munte va ninge viscolit.

În ziua de joi, precipitațiile se vor extinde din vest, spre estul și sudul României. Valul de aer va fi umed și va prezenta variații de precipitații. Pentru ziua de 1 martie a fost prognozată o temperatură situată înte 14 și 16 grade Celsius, pe când pe 8 martie va exista o temperaturî de 12 grade Celsius. Vor mai exista precipitații pentru aceste date calendaristice din luna martie 2020, însă slabe cantitativ.

Urmăriți Impact.ro și pe