Cum te angajezi la Wizz Air. Pașii pentru a deveni însoțitor de bord la compania low-cost

Daria Petrescu 26.09.2020, 09:06
Cum te angajezi la Wizz Air. Pașii pentru a deveni însoțitor de bord la compania low-cost

Meseria de însoțitor de bord este una frumoasă, dar destul de solicitantă. Ești mai tot timpul plecat de acasă, însă în cazul în care îți place să călătorești, atunci trebuie să alegi această meserie. Pentru a deveni însoțitor de bord, trebuie să urmezi anumiți pași. Compania Wizz Air îți oferă șansa unor cursuri de pregătire și anumite beneficii. Iată cum te angajezi la WizzAir.

Compania Wizz Air oferă pachete de beneficii pentru însoțitorii de bord

Wizz Air susține în permanență interviuri de angajare însoțitori de bord, atât în Capitală cât și în alte orașe ale țării. Pentru a deveni unul dintre norocoși, nu trebuie decât să urmezi toți pașii și să îndeplinești anumite condiții. Mai mult, compania îi ajută pe cei la început de drum, cu cursuri pentr a se perfecționa în domeniu.

Ce beneficii  are o stewardesa Wizz Air

Pentru început, Wizz Air oferă gratuit trainingul de obținere a licenței de zbor. Astfel că, școala de aviație este gratuită. Singura condiție este ca cel angajat să rămână în companie minim 1 an de zile.

Cu cât zbori mai mult, cu atât câștigi mai bine. Astfel că, salariul este format din salariul de bază:

-1400 RON, diurna: 30 euro/ziua de zbor

– o medie lunară de 14- 16 zile de zbor

Compania oferă beneficii angajaților
Compania oferă beneficii angajaților

– plata sectoarelor suplimentare: DA. Asta când depăsesti 2 sectoare de zbor intr-o zi. Urmatoarele 2 zboruri efectuate în aceeași zi sunt plătite suplimentar celor 30 euro/zi

– Sectorul scurt de zbor – 37 RON

– sectorul lung de zbor – 42 RON si comision: 10% din vanzarile de pe zboruri

-Salariul poate ajunge la 1200 de euro lunar

De asemenea, în cadrul companiei beneficiezi de transport gratuit. Acest lucru se întâmplă când ai ora de incepere/terminare a cursei in intervalul 22.00-06.00. De asemenea, ai parcare în aeroport, oferită gratuit, lângă birourile Wizz Air.

Alte beneficii oferite de companie

-Asigurare medicala si asigurare de viata. De asemenea, Uniformă gratuită

-Concediu de odihna – 30 de zile

-Vei beneficia de prețuri preferențiale în întreaga reșea Wizz Air, pentru familie, dar și pentru prieteni. Mai poți primi 2 bilete gratuite/an – in reteaua Wizz Air

-În fiecare an, compania organizează petrecerea de Crăciun la Budapesta. Toate cisturile sunt acoperite de companie.  Nu se ofera cazare si, toate zborurile fiind curse dus-întors.

Cum te pregătești alături de echipa ta

În cazul în care vrei să participi la interviul Wizz Air, te poți pregăti alături de echipa Cum Ajungi Stewardesa, alaturi de Cristina Toader. Tânăra este fosta stewardesa Wizz Air, la cursul de pregatire pentru interviu

Există curs de pregatire intensiv pentru interviurile Wizz Air & Ryanair. Te poți înscrie aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

„Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates).

Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire. Ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, Dea semenea, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului.

Pozele profesionale le realizam tot împreună la studioul foto și sunt incluse în cursul de pregătire. Oferim feedback individual și te ajutam să îți imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza”, este anunțul de pe site-ul companiei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe