Anunț de ultimă oră de la Wizz Air. Unde se zboară acum din România

Stan Filon 09.09.2020, 17:12
Anunț de ultimă oră de la Wizz Air. Unde se zboară acum din România

În plină pandemie de coronavirus, compania Wizz Air vine cu vești foarte bune pentru români! Pe lângă faptul că anunță noi rute așteptate de mult timp de români, compania aeriană low-cost vine și cu niște prețuri greu de bătut de orice rival.

Wizz Air anunță noi zboruri către România

Wizz Air va lansa rute din Liverpool spre România și Republica Moldova. De asemenea, a anunțat că va opera două zboruri săptămânale de pe aeroporul John Lenon din Liverpool către Chișinău chiar de la finele lunii octombrie.

Mai mult, tot de la finele lunii octombrie, compania va reintroduce cursele din Liverpool către Cluj-Napoca, cu o frecvență bisăptămânală, iar în timpul acesta cursele către Iași vor continua să fie operate și în zezonul rece, potrivit profit.ro.

Wizz Air anunță noi zboruri către România
Wizz Air anunță noi zboruri către România

Românii din Marea Britanie vor avea două curse noi din Liverpool

Wizz Air va înființa noua bază și va completa cele 15 rute deja operate, iar noile zboruri ale companiei vor fi către: Roma Fiumicino, Bologna, Veneţia, Memmingen (Munchen Vest) şi Londra Luton de la Catania, plus o nouă rută de la Milano Malpensa către Bari, începând din octombrie 2020.

Prețurile anunțate de compania low-cost sunt incredibil de mici. Cei care vor alege noile rute ale operatorului de zbor pot fi deja rezervate pe site-ul oficial wizzair.com sau din aplicația pentru mobil, începând de la doar 9.99 euro.

Prețuri fără concurență la Wizz Air

Două aeronave Airbus A321 vor sprijini operațiunile a cinci noi rute care urcă numărul total de destinații din Catania în 2020 la 20. În plus, Wizz Air a anunțat o altă rută care leagă Milano de Bari, urmând ca frecvența dintre destinații să crească de la două la trei curse pe zi.

„Sunt încântat să anunţ baza noastră cu numărul 36 de pe Aeroportul Catania Fontanarossa, care ne permite lansarea a cinci noi rute, aducând totalul la 20 de rute din Catania. Exact la o săptămână după ce am anunţat primele noastre rute interne italiene de la Milano Malpensa la Catania şi Palermo suntem încântaţi să sărbătorim înfiinţarea noii baze din Catania cu două Airbus A321, aducând tarife foarte mici atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru oraşele europene, sprijinind astfel economia locală şi creând noi locuri de muncă în acest moment critic”, a declarat George Michalopoulos, CCO al Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est. Aceasta beneficiază de o fotă compusă din 124 de aeronave Airbus A320 și A321.