Cum și-a surprins Andreea Esca invitații la aniversarea vârstei de 50 de ani. Ipostaza rară în care a apărut în mijlocul petrecerii

Ioana Bucur 29.08.2022, 15:37

Cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România a schimbat prefixul! Pentru că un asemenea eveniment trebuie sărbătorit cum se cuvine, și-a luat cei mai buni prieteni și a plecat într-o aventură secretă. Cum și-a surprins Andreea Esca invitații la aniversarea vârstei de 50 de ani. Vedeta PRO TV a apărut într-o ipostază inedită în mijlocul petrecerii.

Andreea Esca și-a surprins invitații

Chiar dacă este sărbătorita zilei, Andreea Esca a făcut o surpriză fabuloasă prietenilor săi. Vedeta PRO TV a strigat mobilizarea, iar întâlnirea petrecăreților a avut loc chiar la aeroport. Destinația, însă, a rămas un mister.

Înainte de plecare, au primit și recuzită: pahare de unică folosință pe care este imprimat mesajul „1972 – Best year” (n.r. – „1972 – Cel mai bun an”) – acesta fiind anul nașterii sale.

Primul care a oferit informații despre ce se întâmpla a fost Lucian Mîndruță, care a dezvăluit că așa se întâmplă la fiecare zece ani, când Andreea Esca schimbă prefixul:

„N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriana, așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”, a notat jurnalistul Lucian Mîndruță, în dreptul unor fotografii realizate în aeroport.

Printre invitați se numără și Lucian Mîndruță, care a publicat, la rândul lui, mai multe imagini în mediul online. În fotografii apar și Dana Rogoz și soțul ei, Camelia Șucu, Mihai Petre și chef Adrian Hădean. Nelipsiți sunt soțul Andreei Esca și fiica lor, Alexia Eram.

Cum si-a surprins Andreea Esca invitatii la aniversarea varstei de 50 de ani. Ipostaza rara in care a aparut in mijlocul petrecerii

„Nu, tot nu știu cât are salariul. Știu doar câte stele are hotelul”

Jurnalistul a vent apoi cu o altă dezvăluire, spunând că destinația aleasă pentru petrecere a fost orașul Istanbul: „Nu vă mai spun câte stele are hotelul, pentru că a început deja dansul”, a scris acesta pe o platformă de social media.

„Pana la urma Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude si copii…
Suntem vreo 70 si-a fost nevoie de doua autocare de la aeroport si pana aici – soferii turci chiar au facut intrecere cu noi, care ne duce mai repede…!
Nu dau numele hotelului, ca, nah, sunt deja destui invitati…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde si pozele. Oricum, lumea nu prea sta cu ochii pe geam, ca a inceput deja dansul (in coregrafia lui Mihai Petre si-a sotiei Elwira).
Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene si salata! Si alte chestii mai pe opulenta, dar stiti ca nu prea imi plac pozele cu mancare.
Va las mai departe cu cele de pe drum si cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, langa care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene.
Nu, tot nu stiu cat are salariul. Stiu doar cate stele are hotelul. Dar parca mai conteaza…”, a scris Lucian Mîndruță.

Iar distracția a continuat. Pe ritmuri orientale, primul care a dansat a fost nimeni altul decât Mihai Petre, care a făcut spectacol alături de o dansatoare. Locul lui a fost luat apoi de soția sa, Elwira Petre și de Andreea Esca. Sărbătorita nu a fost deloc timidă și a făcut un dans din buric pentru invitați, o ipostază în care puțini au mai avut ocazia să o vadă până acum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...