Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu toată averea. Nu mai avea nimic, a fost distrus

Mihnea Tălău 15.11.2022, 13:27
Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu toată averea. Nu mai avea nimic, a fost distrus

Cunoscutul designer Cătălin Botezatu a trecut printr-o perioadă foarte grea a vieții. El și-a pierdut întreaga avere, mai multe bunuri, ferme de valoare, o casă la Monte Carlo, avionul privat şi un elicopter. Acum, problemele de sănătate nu îi dau pace.

Perioada dificilă trăită de Cătălin Botezatu

Botezatu a mărturisit că această perioadă dificilă din viaţa lui a trăit-o când avea vârsta de 26 de ani. Creatorul de modă a lucrat cu niște oameni care nu au făcut decât să-l fure, iar acum a pierdut totul.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colaborat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a afirmat Cătălin Botezatu.

Problemele de sănătate i-au schimbat regimul alimentar

Probleme de sănătate și-au lăsat, în ultima perioadă, amprenta asupra sa. Botezatu a afirmat că a trecut la dietă. Nu mai mănâncă nimic prăjit și că a rărit-o și cu carnea, deși este un adevărat gurmand.

El a mărturisit că a fost nevoit să renunțe la mai multe alimente pe care le adora, precum dulciurile. Acum, mai gustă din când în când.

”Nu mănânc prăjeli deloc. Carne foarte puțină, deși mâncam foarte mult mușchi de vită înainte, acum mănânc foarte rar. Carne de porc, nu mai mănânc acum, deși îmi place foarte tare, am zis că fac acum o pauză ca să pot să mănânc de Crăciun pentru că sunt un gurmand.

Răntașuri, mănânc mai multe fructe, e foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare, dar nu mănânc dulce atât de mult, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin, dar repet asta nu înseamnă că le-am eliminat deloc. Nu sunt vegan și nu cred că o să fiu niciodată și nu o să militez pentru asta”, a conchis Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...