Cum și-a petrecut Cristina Țopescu ultimii ani din viață. I-a fost foarte greu

Redacția IMPACT 14.01.2020, 10:40
Cum și-a petrecut Cristina Țopescu ultimii ani din viață. I-a fost foarte greu

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Jurnalista a fost găsită decedată duminică seară, 12 ianuarie în propria sa locuință, din Otopeni, după ce o vecină a semnalat autoritățile. Cum și-a petrecut ultimii ani din viață?

Cristina Țopescu, clipe grele înainte de moarte

Cristina Țopescu nu mai dăduse niciun semn de viață în ultimele săptăpmâni, potrivit apropiaților săi. Ultima sa postare pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie, în care a distribuit o postare legată de Papa Francisc, prin care își exprima admirația față de Suveran.
Acesta părea totuși să fie unul din refugiile jurnalistei, întrucât ultimii ani din viața sa au fost mai grei comparativ cu alte perioade.

Potrvit surselor ciao.ro care intraseră luni în posesia unui schimb de mesaje dintre Cristina Țopescu și un amic (Marius), în care femeia îi spunea că se confruntă cu atacuri de panică și că i se încleștează maxilarul de multe ori. Totodată, ea i-a mai spus atunci că ia și un somnifer destul de puternic, întrucât probleme legate de somn nu păreau să o slăbească din ochi.

Cristina Țopescu, utima forografie de când era în viață.
Cristina Țopescu, utima forografie de când era în viață.

Mai mult, o prietenă de-a Cristinei Țopescu a confirmat câteva informații vehiculate de ieri în spațiul public și anume faptul că prezentatoarea TV se confrunta cu episoade severe de depresie.

„Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu.

Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic. Tţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente”, a spus prietena ei, Diana Maria, care este, la rândul ei jurnalist.

Diana Maria, povestește cum a cunoscut-o pe Cristina Țopescu, dar explică și cât de dificil i-a fost acesteia în ultimii ani, când se cofrunta cu greutăți atât în plan profesional, cu proiecte și colaborări care nu se mai concretizau din pricina altora, dar și în plan afectiv.

„Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulţi dintre foştii noştri colegi de breaslă cum plâng la televizor şi cum vorbesc despre veleităţile de mare jurnalist ale Cristinei Ţopescu. Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu.

I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje”, a transmis aceasta prin intermediul uneui mesaj vocal postat pe una din paginile de Facebook ale Cristinei Țopescu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe