Transformare uluitoare în showbiz! Cum arată vedeta, după ce a slăbit 38 de kilograme

Elena Avramescu 12.08.2020, 20:05
Transformare uluitoare în showbiz! Cum arată vedeta, după ce a slăbit 38 de kilograme

Fanii au avut un șoc când au văzut ultima postare pe social media a vedetei. Pe lângă faptul că a scăpat de multe kilograme în plus, și-a schimbat și înfățișarea iar noul look o prinde de minune.

Transformare uluitoare în showbiz

Este vorba despre Kelly Osbourne, care a profitat de timpul liber care a venit la apchet cu pandemia, și s-a pus serios pe slăbit. Și îi stă foarte bine. Nu a fost niciodată atât de slabă, motiv pentru care este de nerecunoscut. Însă nu a adoptat niciun regim alimentar strict, pur și simplu a început să mănânce sănătos și să facă exerciții fizice.

„Odată ce am învățat să fac exerciții regulat și să mănânc corect, astfel de lucruri trebuie schimbate pe viață și este mai bine decât să fii la o dietă”, a declarat Kelly Osbourne.

Transformare uluitoare în showbiz
Transformare uluitoare în showbiz

Cum arată vedeta, după ce a slăbit 38 de kilograme

Mândră de reușita sa, fiica lui Ozzy și Sharon Osbourne a postat mai multe fotografii pe Instagram în decursul ultimelor zile, iar fanii au fost șocați de transformarea acesteia. „Arăți ca o persoană diferită odată cu pierderea în greutate. Mult mai încrezătoare.. frumos”, i-a scris un fan. Până și Paris Hilton a comentat la una dintre fotografii, spunând „Gorgeeeee”.

Vedeta, în vârstă de 35 de ani, i-a răspuns unei prietene care a comentat la o fotografie, mărturisind că a pierdut 38 de kilograme față de când s-au văzut ultima oară.

În plus, pe lângă pierderea în greutate, Kelly șia schimbat look-ul și stilul vestimentar. Dacă înainte se îmbrăca neglijent, acum are mult mai multă grijă de aspectul său. Astfel că a încercat noi stiluri vestimentare și o nouă coafură și a surprins pe toată lumea după ce s-a afișat într-o ținută marca Gucci. Părul de culoare lila l-a împletit într-un coc, iar machiajul de tip pin-up,a fost realizat fără cusur: „Astăzi mă simt #Gucci”, a scris aceasta în descrierea fotografiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...