Cum și-a făcut apariția Florin Piersic, la 84 de ani. „Am plâns de emoție”. Artistul s-a întors pe scenă după jumătate de an de pauză

Mirabela Vasile 07.09.2020, 15:32
Cum și-a făcut apariția Florin Piersic, la 84 de ani. „Am plâns de emoție”. Artistul s-a întors pe scenă după jumătate de an de pauză

Florin Piersic și-a făcut prima apariție pe scena teatrului, după perioada îndelungată în care pandemia de coronavirus a paralizat toate activitățile. Îndrăgitul artist a jucat duminică seara, la Grădina de Vară a Teatrului Herăstrău, în piesa ”Străini în noapte”, alături de Medeea Marinescu. La finalul piesei, spectatorii l-au aplaudat din toată inima pe Florin Piersic și chiar au vărsat lacrimi de emoție. De asemenea, piesa de teatru a avut loc în condiții stricte, iar toate măsurile impuse de autorități s-au respectat.

Cum se simte Florin Piersic, la prima apariție pe scenă după o pauză de șase luni

Îndrăgitul artisit a vorbit pentru prima dată de la apariția coronavirusului, despre modul în care a gestionat criza și ce a însemnat absența sa de aproape șase luni de pe scena teatrului.

”A fost și este o perioadă grea în continuare. Am o bucurie că am putut din nou să mă întâlnesc cu publicul meu minunat, cu publicul meu drag. Pentru un actor, 6 luni de pauză nu a fost ceva rău, mă refer aici strict la piesă, pentru că eu o știu ca pe apă. Gândiți-vă că astăzi este a 1.119-a reprezentație. Însă, personal vorbind, am avut emoția plăcută a revederii spectatorilor. Pentru mine publicul este partenerul pe care îl iubesc cel mai tare.”, a spus Florin Piersic pentru Click.

De asemenea, actorul a vorbit despre perioada în care a stat pe timpul pauzei în casa sa din Cluj.

”Am stat cuminte, m-am mai dus până în Cluj unde am casa, am ieșit cu mare grijă să mă mai întâlnesc cu prietenii mei, dar scurt, cu foarte mare grijă, strictețe. Am mai citit, am mai și repetat. Ce să fac.”, a adăugat actorul.

Florin Piersic și-a ținut la curent fanii pe timpul pandemiei

Actorul a postat pe timpul pandemiei de coronavirus mai multe mesaje pe rețelele sociale în care le spunea fanilor săi că se simte bine și se protejează cât poate de mult.

Florin Piersic a avut o pauza de sase luni
Florin Piersic, aparitie pe scena teatrului la 84 de ani

”Mai copii! Eu am inteles ca virusul asta ataca plamanii, nu capul! Suna telefonul ca la foc si sunt intrebat:” Dom’ Florin e adevarat ca ati murit? Scrie in internet ca sa va odihniti in pace!”
Pai de odihnit, ma odihnesc eu fortat de virus, da’ nu ma odihnesc cu floarea in gura! E adevarat ca in situatia asta grea pentru multi, am gasit ca e bine si frumos sa nu ies si eu pe internet sau tv sa va dau tot felul de sfaturi, ca stiti voi, fiecare, ce aveti de facut. Eu ma gandesc la voi cu speranta ca va veni sper cat mai curand ziua in care ne vom privi din nou in ochi, iar zilele astea vor ramane in urma ca un vis urat. Ma gandesc cu mare tristete la toti cei care au de suferit si va imbratisez cu toata dragostea mea pe voi, cei care va ganditi la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic.”, spunea actorul în urmă cu patru luni.

 

Urmăriți Impact.ro și pe