Cum și-a dat demisia o prezentatoare TV din România. Ce a spus în direct la știri

Elena Avramescu 31.08.2020, 11:57
Cum și-a dat demisia o prezentatoare TV din România. Ce a spus în direct la știri

Decizie uluitoare a uneia dintre cele mai vechi prezentatoare TV din România. Aceasta s-a hotărât să spună ”Adio” meseriei care i-a adus celebritatea, anunțându-și decizia pe conturile ei de socializare, fiind total neașteptat din partea ei.

Cum și-a dat demisia o prezentatoare TV din România

Este vorba despre Gențiana Coman, una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului B1TV. Astfel că aceasta a renunțat la meseria de prezentatoare TV și a anunțat că renunță la viața de jurnalist.

”La capătul a 10 ani de la clasica formulă ”Bun găsit la Știri” am decis să ies din viața de jurnalist și să mă despart de locul în care am avut șansa de a mă forma nu doar ca om, ci mai cu seamă profesional. Aici mă opresc! Cel puțin pentru moment… Am iubit din prima secundă ceea ce am învățat să fac cu demnitate și devotament.

Cum și-a dat demisia o prezentatoare TV din România
Demisie neașteptată a unei prezentatoare TV din România

Nu-mi pare rău absolut deloc pentru toate eforturile depuse, indiferent cât de greu, de stresant ori imposibil mi s-a părut, uneori. Abia asta e partea frumoasă. Amintirile pe care le voi purta cu mine de aici înainte sunt trainice, iar legăturile umane create de-a lungul vremii, nimeni și nimic nu le va putea schimba vreodată.

Dragi colegi, vă sunt recunoscătoare pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în această frumoasă decadă, fermitatea și perseverentța pe care ați îngăduit să o aveți, oricât de dificilă și ”incomodă” am fost uneori, de multe ori… pentru voi. Faptul că am avut onoarea de a vă cunoaște pe fiecare în parte mă face să fiu un om valoros”, a spus Gențiana Coman pe contul ei de socializare.

Acum câțiva ani, îndrăgita Gențiana Coman lua decizia de a pleca de la postul B1 TV pentru noi oportunități în cariera sa. Însă nu a putut sta prea mult timp departe de studioul de știri al postului care a făcut-o cunoscută,astfel că a luat decizia să se întoarcă ca prezentatoare TV după o experiență nefastă la un alt post de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...