Cum se menținea Vulpița în formă înainte să ajungă la Acces Direct și Antena 1. A recunoscut cu nonșalanță pe Tik Tok

Daria Petrescu 18.03.2020, 15:38
Cum se menținea Vulpița în formă înainte să ajungă la Acces Direct și Antena 1. A recunoscut cu nonșalanță pe Tik Tok

Vulpiţa a apărut pentru prima dată la TV în platoul emisiunii Acces Direct, în urmă cu aproximativ două luni. Ea a devenit un personaj nelipsit de pe micul ecran. Veronica Stegaru are 22 de ani este căsătorită cu Viorel și a stârnit o adevărată isterie atât la tv, cât și în mediul online. Reacţiile ei şi povestea uimitoare de viaţă au transformat-o dintr-o simplă tânără într-un personaj.

Vulpița a dezvăluit cum se menține în formă

Pentru că tot mai mulți au fost curioși să afle mai multe datalii despre viața ei, Vulpița le-a satisfăcut curiozitățile. Astfel că, atunci când a fost întrebată cum se menține în formă, aceasta le-a dat tuturor un răspuns sincer.

Într-un video realizat pe TikTok, aceasta le-a spus tuturor că arată atât de bine pentru că a cărat…multe lemne. Acesta lucru se întâmpla în gospodăria  din Vaslui, unde locuiește cu soțul ei. Cei doi au fost prezenți zile în șir pe canapeaua de la Acces Direct.

Povestea Vulpiței și a soțului, Viorel

Vulpiţa este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale. Veronica Stegaru este căsătorită cu Viorel și au împreună o fetiță. Cei doi sunt din Vaslui și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate făcute de soția-Vulpiță.

Vulpița a devenit un personaj pe micile ecrane
Vulpița a devenit un personaj pe micile ecrane

Însoţită de Viorel, tânăra de 22 de ani dorea să îşi facă dreptate. Acuza atunci că a fost răpită de trei tineri şi violată.

Ei bine, la scurt timp a ieşit la iveală adevărul. După ce s-a aflat că tânăra, de fapt, şi-a dat consimţământul şi că nu a fost vorba de niciun viol, au mai urmat alte dezvăluiri despre escapadele amoroase ale vulpiţei.

A fost punctul de pornire al unui „serial” în care soții Stegaru – Viorel și „Vulpița” Veronica și-au expus viața în direct, cu concursul moderatoarei Mirela Vaida, care „scormonea” ediție după ediție, ca să scoată toate detaliile la iveală, potrivit paginademedia,ro.

Vulpița a ajuns în atenția CNA

Veronica s-a obișnuit cu statul de vedetă și a făcut orice pentru a rămne pe sticlă.  Situații penibile, val de reacții din partea oamenilor, dar și numeroase critici – toate aceste elemente au făcut deliciul telespectatorilor zile întregi, iar Acces Direct a profitat din plin de context.

La scurt timp, CNA a transmis un mesaj extrem de dur, subliniind faptul că orele la care se difuzează telenovela vulpiței este una nepotrivită, căci și minorii pot sta în fața televizorului.  „Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA, scrie Cancan.

Urmăriți Impact.ro și pe