Cum se înţelege Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, cu iubita lui Victor Slav. Prezentatorul a recunoscut: „Se cunosc de trei ani” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 21.07.2022, 13:05

Victor Slav a dezvăluit cum se înțelege Sofia, fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, cu actuala lui iubită. Prezentatorul de televiziune a recunoscut cum arată relația dintre cele două, în contextul în care relația lui a început în urmă cu trei ani.

Victor Slav, despre un al doilea copil

Sofia locuiește alături de mama ei, Bianca Drăgușanu, dar petrece timp și alături de tatăl ei, Victor Slav. Prezentatorul a recunoscut că fiica lui este „șefa” și că de obicei se face doar ce vrea ea.

„Dar cred că asta este universal valabil, cam asta se întâmplă și la alții. Începem școala în septembrie, clasa zero, trece timpul fenomenal de repede. În vara asta cu siguranță trebuie să mergem la mare cel puțin o dată, pentru că îi place foarte mult”, a spus Victor Slav, pentru Playtech-Impact.

Sofia s-a obișnuit să fie singurul copil la părinți și nu i-a spus tatălui ei că și-ar dori un frate sau o soră. Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că nici el nu s-a gândit la un al doilea copil.

Cum se intelege Sofia, fiica Biancai Dragusanu, cu iubita lui Victor Slav
Victor Slav si fiica lui, Sofia

Cum se înțelege fiica Biancăi Drăgușanu cu iubita lui Victor Slav

Victor Slav i-a făcut cunoștință Sofiei cu iubita lui, Selina, încă de la începutul relației lor. Cele două s-au plăcut din prima. Prezentatorul, care se va număra printre concurenții care vor evolua în noul sezon „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1, a spus că relația lor este foarte bună.

„Sincer, nu am avut emoții, pentru că o cunosc pe Sofia care este foarte sociabilă, o cunosc și pe iubita mea, care, la fel, îndrăgește copiii. Copiii vin la ea ca un magnet! Nu mi-am făcut probleme și chiar a fost super, nicio problemă din punctul acesta de vedere”, a spus Victor Slav.

De asemenea, prezentatorul Victor Slav a spus că în ciuda divorțului prin care a trecut cu Bianca Drăgușanu în anul 2014, după doar un an de mariaj, el încă mai crede în căsătorie. Totuși, deocamdată nu-și face planuri să ajungă din nou în fața altarului, dar nu exclude posibilitatea ca acest lucru să se întâmple, „dacă lucrurile se vor așeza” în această direcție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...