VIDEO EXCLUSIV

Cum se înțelege Ioana Blaj cu Ana Bodea, rivala din serialul de la Antena 1: „M-a impresionat cu frumusețea ei prima dată când am văzut-o” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 09.03.2023, 17:35

Ioana Blaj reușește să își contureze foarte bine personajul Alice, o femeie egoistă și extrem de răzbunătoarea, actrița aflându-se la primul ei rol principal negativ într-un serial TV. În exclusivitate pentru Impact.ro, Ioana ne-a spus cum se înțelege pe platourile de filmare cu Ana Bodea, actrița care o interpretează pe Lia, rivala ei din serial, dar și cu Ștefan Floroaica alias Petru Vornicu, soțul ei, conform scenariului, amândoi fiind actori debutanți în producția “Lia, soția soțului meu”, care se difuzează la Antena  în fiecare joi, de la 20.30.

Ioana Blaj: “Am avut dubii la început că eu și Ștefan Floroaica o să putem să lucrăm bine împreună”

Cu toate că este nora Ruxandrei Ion, producătoarea serialului “Lia, soția soțului meu”, Ioana Blaj nu a fost luată în calcul pentru această distribuție, întrucât se căuta o actrița pentru un rol negativ și nimeni din echipă nu o vedea pe Ioana interpretând un astfel de personaj.  Abia pe ultima sută de metri a fost chemată la probe și i s-a dat o șansă, iar prestația ei s-a dovedit a fi o surpriză plăcută.

Dacă Ioana are experiență atât pe partea de teatru, cât și de film, partenerul ei din serial, Ștefan Floroaica a venit doar cu cunoștințe teoretice absolvite la niște cursuri de actorie, dar și experiența acumulată la alte proiecte TV, la care a participat.

“Ștefan nu are experiență într-adevăr în ale actoriei. Eu am avut dubii la început că o să putem să lucrăm bine împreună, pentru că așa sunt eu mai fixistă, dar este o surpriză extraordinară.

Deci nu mi-aș fi imaginat că o să am un partener atât de bun și atât de deschis să primească indicații, să dea și să pună în practică. Da, ne dăm indicații reciproc, ne susținem foarte mult când ne e greu și sunt momente din alea în care simțim că cedăm din cauza volumului de muncă. E un partener foarte fain și un actor în devenire foarte talentat”, a declarat, pentru Impact.ro, Ioana Blaj.

Cum se înțeleg pe platourile de filmare Ioana Blaj și Ana Bodea

Dacă în serial Alice și Lia sunt rivale, pe platourile de filmare, actrițele Ioana Blaj și Ana Bodea au o comunicare excelentă

“Pe mine m-a impresionat cu frumusețea ei prima dată când am văzut-o. Am fost efectiv izbită de cât de frumoasă e! Ana a terminat Actoria, e la început de drum, e o actriță foarte bună”, ne-a spus nora Ruxandrei Ion părerea despre interpreta rolului principal feminin din serial.

Producția “Lia, soția soțului meu” este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Cine este Ana Bodea din serialul „Lia, soția soțului meu”

Dincolo de aspectul fizic plăcut al ei, Ana Bodea este absolventă de UNATC și fostă balerină care a absolvit Şcoala de Balet a teatrului Balşoi din Moscova.

“Ne înțelegem bine, doar că Ana e mai mică ca mine și de multe ori i-am zis și ei: Ana, am senzația că sunt cu fiul meu cel mare! E foarte drăguță, foarte sensibilă, e ca un copilaș din ăla, care tot timpul trebuie să îl mângâi și să îi zici de bine”, a povestit, pentru Impact.ro, Ioana Blaj.

Citește și Clipe de groază pentru Ana Bodea, actrița din Lia, la Academia de Balet a Teatrului Balșoi. „Am avut și o fractură la gleznă din această cauză.” VIDEO EXCLUSIV!

Cum e Ana Bodea pe platourile „Lia, soția soțului meu”

Actrița a adăugat că în anumite scene cu încărcătură emoțională puternică, a reușit atât de bine să își intre în rol, încât și-a surprins partenera de dialog.

“A fost mai greu la secvențele dintre noi două, pentru că eu având un rol negativ, în care cred cu tot sufletul, în momentul în care jucam cu ea, o vedeam că realmente se sperie.

A fost o chestiune de obișnuință, dar se descurcă foarte bine”, a precizat ea, subliniind totodată că Ana Bodea dă dovadă de profesionalism și determinare în asumarea personajului Lia.

Citește și Cum se înțelege Ioana Blaj cu Ruxandra Ion, soacra ei și producătoarea serialului „Lia, soția soțului meu”: „Nu m-au vrut în distribuție” VIDEO EXCLUSIV!

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe