Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Cove când se opresc camerele. Detalii în premieră

Madlen Moraru 01.07.2020, 14:58
Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Cove când se opresc camerele. Detalii în premieră

Adela Popescu a mărturisit cum se înțeleg, de fapt, ea și Cove, atunci când se opresc camerele. Cunoscutul duo de prezentatori PRO TV are un mare succes la public.

Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Cove când se opresc camerele

Faptul că Adela Popescu și Cove se înțeleg atât de bine când ajung în casele românilor cu emisiunea Vorbește Lumea e datorat unui detaliu mai puțin știut de fani. Mai exact, aceștia sunt și în realitate foarte buni prieteni. De aceea, atunci când își fac apariția în această formulă, în show-ul de la PRO TV, reușesc să îi cucerească de fiecare data pe cei din public. Adevărul a fost spus chiar de către frumoasa blondină.

În cel mai nou interviu acordat, Adela Popescu a fost întrebată cum se înțelege, de fapt, cu Gabriel Coveșanu, alias Cove. Prezentatorul le este cunoscut românilor încă din vremurile „Surprize, surprize”, când acesta își făcea apariția alături de Andreea Marin.

Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Cove când se opresc camerele. Detalii în premieră
Adela Popescu a spus adevărul despre cum se înțelege cu Cove, atunci când camerele de filmat se opresc

Detalii în premieră despre vedetele PRO TV

„Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie foarte rapidă în studio cu el și asta ne-a ajutat foarte tare. Nu suntem supărăcioși, nu suntem în competiție, fiecare dintre noi a gustat din plăcerea de a fi cunoscuți, așa că reușim să ne completăm foarte bine. În plus, noi am reușit să legăm și o prietenie în afara platoului, am fost în vacanță cu familile, ieșim toți patru și glumim foarte mult. Așadar, cum ne vedeți în emisiune, suntem mereu.”, a povestit Adela Popescu, într-un interviu pentru viva.ro.

Adela Popescu și Cove sunt colegi de emisiune, la Vorbește Lumea, de pe Pro TV, de aproximativ 5 ani. Au existat și momente de pauză în cazul blondinei, când aceasta a intrat în concediu de maternitate și a fost înlocuită o perioadă cu o altă vedetă a postului.

„Corect ar fi să spun că eu iubesc rolul de prezentatoare la Vorbește Lumea, deoarece nu am încercat altceva. Am prezentat o serie de evenimente unde m-am simțit foarte bine, dar nu se aseamănă. Cred că marele meu atuu este că nu am emoții și pot gândi limpede, în general. În ceea ce privește bucuria de a fi prezentatoare are clar legătură cu relația foarte bună pe care o am cu Gabriel, dar și relația cu echipa. Avem o echipă foarte bine sudată, nimic în emisiune nu este lăsat la voia întâmplării, și asta ne dă siguranța să fim creativi, să glumim.”, a mai adăugat vedeta Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe