Cum se împătureşte corect o lenjerie de pat. Varianta asta e genială, salvează mult loc

Badea Violeta 21.02.2022, 18:56
Cum se împătureşte corect o lenjerie de pat. Varianta asta e genială, salvează mult loc

Împăturirea lenjeriei de pat poate reprezenta o adevărată provocare, mai ales dacă locuiești singur și nu ai o înălțime considerabilă. Tot timpul te străduiești să o aranjezi, dar parcă niciodată nu îți iese bine. Și unde mai pui că ocupă și foarte mult spațiu de depozitare. Știm cât este de frustrant, așa că ne-am hotărât să-ți dezvăluim o variantă genială de a împături lenjeria de pat. Te va ajuta să salvezi mult loc!

Cel mai simplu truc pentru a împături corect o lenjerie de pat

Nu știi cum să mai împăturești lenjeria de pat? Ai încercat până acum o groază de metode care nu au dat rezultate? Ei bine, află că nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă.

Tocmai din acest motiv, noi ne-am gândit să-ți dezvăluim un truc genial care te va ajuta enorm. De acum înainte vei avea mai mult spațiu de depozitare, ție rămânându-ți loc suficient și pentru multe alte așternuturi.

Tot ceea ce trebuie să faci este să introduci cearșafurile și celelalte elemente într-una dintre fețele de pernă. Astfel, dulapul tău va arăta extraordinar și te vei bucura de mai mult spațiu.

Cum sa impaturesti lenjeria de pat
Cum sa impaturesti lenjeria de pat

Cum se întreține lenjeria de pat

Lenjeria de pat joacă un rol important în confortul somnului. Tocmai din acest motiv, noi ne-am gândit să-ți propunem câteva sfaturi utile pentru a o întreține mai bine si pentru a te bucura de ea cât mai mult timp.

  • Pregătește cu mare atenție lenjeria atunci când o pui la spălat. Este foarte important să închizi nasturii. Dacă lenjeria are model, întoarce-o pe dos. Ruleaz-o în formă de ghem și abia apoi bag-o în mașină. Nu aglomera mașina de spălat și folosește programul de spălare delicată;
  • Se poate întâmpla ca lenjeria de pat să prezinte mici pete de grăsime de la cremele de corp pe care le folosești. Acestea trebuiesc eliminate înainte de a pune lenjeria la spălat. Tot ceea ce trebuie să faci este să speli cu săpun acele porțiuni, apoi poți introduce lenjeria în mașină;
  • Nu spăla lenjeria de pat cu alte haine și folosește mai puțin detergent decât se recomandă de obicei;
  • După spălare, scoate imediat lenjeria de pat din mașină și întinde-o foarte bine, astfel materialul nu va face cute.
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...