EXCLUSIV

Cum se descurcă Andreea Răducan în rolul de mamă. Ce spune despre al treilea copil

Nicu Stan 16.04.2021, 09:14

Cum se descurcă Andreea Răducan în rolul de mamă. Ce spune marea sportivă despre al treilea copil. Andrea Răducan își iubește atât de tare cei doi copii încât ar vrea să mai aibă unul.

Andreea Răducan se descurcă de minune în rolul de mamă. Marea gimnastă a făcut dezvăluiri despre al treilea copil

Andreea Răducan a povestit cum se descurcă în rolul de mamă. Marea sportivă se descurcă atât de bine cu cei doi copii și îi place așa de mult încât ar mai vrea un copil, după cum ea a mărturisit.

Andreea Răducan, fosta mare gimnastă care deține o vitrină de trofee și de medalii, câștigate la cele mai mari competiții din lume, este și o mămică de nota zece.

Andreea Raducan este casatorita cu Daniel Tandreu
Andreea Raducan este casatorita cu Daniel Tandreu. Sursa foto: cancan.ro

Andreei Răducan îi plac mult bebelușii

Andreea a povestit despre cei doi copii ai săi. Atât de mult îi plac bebelușii, încât nu exclude ca în curând să mai aibă un bebeluș.

Andreea Răducan este președinte al Federației Române de Gimnastică, din 2017 și se dedică în continuare activităților sportive. De asemenea, sportiva are o familie frumoasă, fiind căsătorită, de 10 ani, cu Daniel Tandreu. Cei doi au doi copii, un băiat și o fată.

Rolul de mamă, cel mai frumos rol

”Este, fără doar și poate, cel mai frumos rol, cel de mamă. Plus că trebuie să îți dorești să fii mamă. Și perioada de sarcină este una specială, care nu se uită. Când apar copiii, prioritățile se schimbă, pentru că, cei mici au întâietate din orice punct de vedere.

Este foarte important pentru ei să îi asculți, să vezi ce le place, să le acorzi atenție”, a spus Andreea Răducan, potrivit playtech.ro.

Andreea Răducan are în plan un al treilea copil

În plus, cunoscuta gimnastă ne-a dezvăluit și planurile de viitor pe care le are. ”Fetița o să meargă din vară la sport, are trei ani și jumătate. Băiețelul are un an și jumătate, o să mai așteptăm la el. Nu am exclus varianta unui al treilea copilaș, cum o vrea Dumnezeu”, a mai declarat Andreea Răducan.

De asemenea, Andreea Răducan spune că este dornică să vină Paștele, sărbătoare pe care o va petrece alături de cei dragi.

Cum petrece Andreea Răducan Paștele

“Paștele o să îl petrecem alături de cei dragi, suntem o familie tradițională. O să avem cozonac, ouă roșii, tot ce pune fiecare creștin pe masa de Paște.

Plus că noi suntem moldoveni, deci specificul mâncărurilor vor fi moldovenești. O să gătesc așa cum am învățat de la bunica, de la mama”, a precizat Anreea Răducan.

Urmăriți Impact.ro și pe