George Burcea a trecut peste despărțirea de Andreea Bălan. Mesajul care spune totul

Andrei Cezar 30.03.2020, 13:11
George Burcea a trecut peste despărțirea de Andreea Bălan. Mesajul care spune totul

Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, s-au despărțit și nu încape nicio urmă de îndoială că urmează divorțul. Nu mai este nicio cale de împăcare între ei, așa că au hotărât să-și vadă fiecare de viața lui. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, George Burcea dă semne că a trecut deja peste despărțirea de soția lui. ”Mi-aș dori să începem treaba. Care se bagă?”, a scris actorul.

George Burcea a trecut peste despărțirea de Andreea Bălan. Ce mesaj a transmis

În urmă cu mai bine de o lună de zile, vestea că Andreea Bălan și actorul George Burcea s-au despărțit i-a șocat pe fanii cuplului. Acum este clar ca lumina zilei că pentru cei doi nu mai există cale de împăcare. Mai ales că actorul a părăsit domiciliul conjugal, mutându-se într-un alt apartament, scrie spynews.ro. De altfel, în această perioadă, în care coronavirusul crează tot mai multe bariere sociale, bărbatul nu și-a mai putut vizita nici măcar cele două fetițe. Totuși, el pare să fi trecut mai ușor peste despărțire. Din moment ce a postat un mesaj pe pagina lui de socializare în care sugerează că abia acum și-a găsit liniștea.

”Gata, doresc să va anunț cã am am ajuns cu somnul la zi și că mi-aș dori să începem treaba. Care se bagă? ?”, a scris George Burcea.

Mesajul a venit însoțit de o poză de la nunta celor doi.

George Burcea a trecut peste despărțirea de Andreea Bălan. Mesajul care spune totul
George Burcea a trecut peste despărțirea de Andreea Bălan. Mesajul care spune totul

Schimbare de look șocantă a lui George Burcea, după despărțire

De alfel, aceasta nu este singura posatre a actorului, în care vrea să arate că este dispus să înceapă o viață nouă. În urmă cu câteva zile, el a postat, o altă fotografie. De această dată cu noul său look. În loc de părul lung, George Burcea a ales frizura cea mai simplă, dar și șocantă, în același timp. S-a tuns zero. Alături a postat și un mesaj:

”I-am spui lui @zhenovie sã-mi ia putin din vârfuri, dar cred cã a gresit-o? Mãcar de-mi lãsa breton ca @ronaldo în 2002….?”

Andreea Bălan și George Burcea vor divoța imediat ce va trece pandemia de coronavirus. Întârzierea este cauzată de faptul că, în această perioadă, instanțele de judecată nu judecă decât cauzele urgente. Iar la notar, cei doi nu puteau merge pentru că la mijloc sunt cele două fetițe ale lor.

Urmăriți Impact.ro și pe