Apa cu care cureți geamurile în doar un minut. Orice român o are în casă

Beatrice Dumitru 17.01.2023, 10:06
Apa cu care cureți geamurile în doar un minut. Orice român o are în casă

Geamurile se murdăresc foarte ușor și asta înseamnă că trebuie mereu șterse. Deși nu este o sarcină prea plăcută totul are o soluție și nu trebuie decât să folosești un fel de apă pe care toată lumea îl are în casă. Află cum poți curăța geamurile foarte ușor cu această apă și cum să profiți la maximum de ea.

Apa bună pentru curățarea geamurilor

Ștergerea sticlei nu este, de obicei, sarcina preferată a nimănui când vine vorba de curățarea locuinței și este de înțeles deoarece de multe ori rezultatul final nu este cel așteptat. În timp,  murdăria se acumulează și uneori se creează un strat foarte greu de îndepărtat.

Curățarea geamurilor unei case este o sarcină care necesită întotdeauna un mic efort din partea noastră, deoarece este dificil să le facem să  lucească. Dar există o soluție la îndemâna oricui pentru a șterge foarte ușor geamurile. Este vorba despre apa minerală pe care toată lumea o are în casă și poate fi folosită atât la gătit, cât și la curățenie. De exemplu, poți utiliza apa minerală pentru a curăța găinațul de pasăre sau murdăria care s-a depus pe geamuri. Nu trebuie decât să o lași să actțoneze timp de un minut și munca ta va fi ușurată semnificativ.

Apa cu care cureți geamurile în doar un minut. Orice român o are în casă
Apa minerală este una dintre cele mai populare băuturi.

La ce mai pote fi folosită apa minerală

Apa minerală mai poate fi utilizată și pentru udatul florilor, deoarece conține sulfat de potasiu, clorură de sodiu sau fosfat disodic. Și atunci când apa minerală nu mai are atât de mult acid nu o arunca, ci foloseșt-o pentru a uda plantele din ghivece. De asemenea, apa minerală mai poate fi folosită și pentru a face un aluat mai pufos.

Poți să folosești apa minerală și atunci când vrei să cureți bijuteriile. Pune-le în apa minerală, adaugă 2-3 picături de detergent lichid de vase și lasă-le acolo timp de cinci minute. Dupa aceea, freacă-le cu o periuță de dinți pentru a îndepărta petele.

Dar apa minerală este și o alternativă perfectă pentru a ne hidrata organismul, fiind un produs natural bogat în minerale și oligoelemente. Apa este componenta principală a corpului nostru și, în medie, reprezintă 60% din corpul unui adult, iar hidratarea este atât de importantă încât Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă consumul a doi litri de apă în fiecare zi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...