Cum să închizi abonamentul Netflix dacă ai setat plata recurentă. Românii trebuie să știe asta

Badea Violeta 18.01.2022, 15:46
Cum să închizi abonamentul Netflix dacă ai setat plata recurentă. Românii trebuie să știe asta

Netflix este cea mai cunoscută platformă de streaming video unde poți viziona filme, seriale și documentare. Foarte mulți români folosesc acest serviciu online, iar contul se face foarte simplu. Ai nevoie doar de o adresă de e-mail sau de un număr de telefon. După ce ai completat aceste date, va trebui să selectezi metoda de plată. După cum observi e ușor să te abonezi, dar cum procedezi atunci când vrei să închizi abonamentul Netflix, mai ales dacă ai setat plata recurentă? Iată ce trebuie să faci!

Cum să ștergi metode de plată din contul Netflix

Cu toții am devenit fascinați de tehnologie, așa că platformele de streaming au reușit să-și găsească un loc în locuințele noastre. Acestea ne scapă de plictiseală prin simplul fapt că ne pun la dispoziție oricând un conținut extraordinar de divertisment.

Una dintre cele mai populare platforme este, fără dar și poate, Netflix. Aici putem viziona o gama largă de filme, documentare, seriale și desene animate, însă accesul este permis doar după ce ne creăm un cont.

Totuși, acesta implică o sumă de bani ce trebuie achitată lunar. Fiindcă trăim în secolul vitezei, majoritatea companiilor au opțiunea de plată recurentă, care constă în debitarea la date fixe de timp a cardului tău bancar, în vederea prelungirii serviciului achiziționat.

Dacă atunci când ți-ai făcut abonament, ai setat plata recurentă și nu dorești ca banii să-ți mai dispară din cont la data prestabilită, atunci iată cum trebuie să procedezi:

  • Selectează Gestionarea informațiilor de plată din Cont și Șterge metoda de plată pe care vrei să o elimini;
  • Dacă ai înregistrată o singură metodă de plată, nu o vei putea șterge până nu adaugi o nouă metodă de plată.

Trebuie să ai în vedere faptul că serviciul de relații cu clienții nu te poate ajuta să ștergi o anumită metodă de plată din cont, însă dacă nu achiți prin intermediul unui partener sau al unui card cadou, se pot șterge toate metodele de plată înregistrate.

Inchidere cont Netflix
Inchidere cont Netflix

Cum închizi contul Netflix

Dacă din diverse motive vrei să-ți închizi contul de Netflix, atunci trebuie să știi că este obligatoriu să parcurgi acești pași:

  • Abonamente de difuzare online – selectează butonul Anulează abonamentul din Cont;
  • Abonamente pentru DVD-uri (disponibile doar în SUA) – selectează anulează abonamentul pentru DVD-uri din Cont.

Foarte important! Metodele de mai sus sunt singurele opțiuni prin care îți poți închide contul și abonamentul Netflix. Deconectarea de la cont sau ștergerea aplicației nu îți anulează contul existent.

Urmăriți Impact.ro și pe