Cum s-a împăcat, de fapt, Culiță Sterp cu victima sa. Detalii despre circul de la secția de poliție (Exclusiv)

Andrei Simion 05.12.2022, 13:08
Cum s-a împăcat, de fapt, Culiță Sterp cu victima sa. Detalii despre circul de la secția de poliție (Exclusiv)

Luna trecută, Culiță Sterp a provocat un accident rutier cu victimă, în centrul orașului Cluj-Napoca, după ce a trecut cu bolidul său de lux pe culoarea roșie a semaforului și a acroșat un autoturism care circula regulamentar. Ulterior, s-a aflat că artistul se afla atât sub influența alcoolului, cât și a substanțelor interzise. Din fericire, victima care se afla în cealaltă mașină a scăpat cu bine și ulterior bărbatul și-a retras plângerea. Care a fost, de fapt, motivul pentru care a făcut acest lucru.

Noi informații uluitoare despre accidentul lui Culiță Sterp

În noaptea de 16 spre 17 noiembrie, Culiță Sterp era autorul unui accident rutier, în urma căruia s-a o persoană a ajuns la spital. Pe fondul neatenției și a consumului de substanțe, artistul a uitat să mai oprească la culoarea roșie a semaforului astfel că a acroșat din plin un autoturism care circula regulamentar.

După primele informații, s-a aflat că victima, deși stabilă, avea să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au descoperit că solistul a avut 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, luându-se deciziaa de a-i fi recoltate și probe biologice.

11 zile mai târziu, magistrații au decis să-l mențină sub control judiciar, obligându-l pe Culiță Sterp să își amâne toate concertele din afara țării. El este acuzat de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, dar și de faptul că s-a urcat beat şi drogat la volan.

Culiță Sterp
Culiță Sterp

De ce și-a retras victima plângerea

Surprinzător este faptul că, înainte de sentința magistraților, potrivit Playtech Știri, victima lua o decizie neașteptată. Pe 23 noiembrie, bărbatul de 35 de ani, și-ar fi retras subit plângerea împotriva celui care a provocat accidentul. De altfel, Culiță ieșea în față și anunța pe rețelele sociale faptul că s-a împăcat cu victima:

„Vreau să îmi cer, în primul rând, scuze lui Marius, băiatul implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat, ulterior, pe toate planurile”, a spus fostul concurent de la Survivor România.

Acum, însă, Playtech Știri vine cu informații exclusive din acest caz. Potrivit surselor, Culiță Sterp i-ar fi oferit şoferului pe care l-a lovit suma de 100.000 euro pentru a nu depune plângere oficial împotriva lui. Aflat sub control judiciar, manelistul a apelat la orice mijloc pentru a scăpa de acuzațiile care îi sunt aduse.

Şansele sunt mici, având în vedere că a fugit de la locul accidentului. Potrivit procurorilor, Culiţă Sterp nici nu a frânat după ce a spulberat, la propriu, mașina în care se afla victima.

„Culiţă Sterp a fost supus şi unui test psihiatric, pe care însă nu l-a luat în serios. În secţia de poliţie a făcut circ, a râs isteric, a jignit pe toată lumea, nu a prezentat nicio urmă de regret pentru fapta sa, ci doar s-a distrat.”, susțin sursele în exclusivitate Playtech.ro.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări