Cum s-a făcut de râs Iohannis la Congresul PNL. Toată lumea a observat detaliul

Badea Violeta 26.09.2021, 15:03
Cum s-a făcut de râs Iohannis la Congresul PNL. Toată lumea a observat detaliul

Președintele Klaus Iohannis a făcut o gafă de proporții la Congresul PNL. Totul s-a petrecut ieri, 25 septembrie, când șeful statului a participat la reuniunea liberalilor, ce a avut loc la Romexpo. Toată lumea a observat detaliul rușinos.

Cum a fost surprins șeful statului

Klaus Iohannis a participat, ieri, la Congresul PNL, de la Romexpo. Președintele a apărut îmbrăcat la patru ace și a demonstrat încă o dată că pune mare accent pe aspectul său fizic, dar a uitat să poarte și masca de protecție.

Momentul a fost surprins de cineva din sală, iar imaginea a devenit virală pe internet. Sindicatul Europol a postat totul pe Facebook. Fotografia este însoțită și de un text ironic.

„Un polițist din Timișoara intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască. Îi cere actul de identitate pentru a-i aplica amenda.

Bărbatul îi spune că vrea înainte să îi arate o poză. Pe ecranul telefonului este poza cu Președintele României la Cogresul PNL, fără mască.

Polițistului îi este jenă să îi mai aplice amendă. Apoi cei doi schimbă subiectul și vorbesc despre golf…”, notează Europol.

Klaus Iohannnis la Congresul PNL
Klaus Iohannis la Congresul PNL

Cum au reacționat internauții

Postarea celor de la Sindicatul Europol a făcut furori pe rețelele de socializare. Unii s-au amuzat copios, în timp ce alții au criticat în termeni duri atitudinea lui Klaus Iohannis. Peste 6.000 de persoane au reacționat la această postare, iar 8.000 au ales să o distribuie mai departe.

„De mâine autoritatea Poliției este 0 barat în a aplica vreo amendă pe lipsa măștii. Felicitări domnului președinte. Și tot de mâine mai multe localități se închid?!!! De ce că la Romexpo a fost un oraș mic într-o incintă închisă și nimeni nu a luat vreo masură.”

„Nu este un pericol,cei de lângă purtau mască!”

„Simplu, există autosesizare și să se aplice legea pentru nepurtarea măștii. Legea e la fel pentru toți și în primul rand e cetățean, apoi președinte.”

„Problema în acest partid este că nu privesc toți în aceeași direcție. Priviți poza.”

„Rușine, jos cu el !!! Dacă dânsul nu poartă mască, de ce ne obligă pe noi oamenii de rând să purtăm? Ce exemplu ne dă? Pentru el nu există lege?”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...