Cum s-a etalat Lora la TV, în plină zi. Toată lumea a văzut mişcările provocatoare

Iancu Andreea 06.04.2021, 14:52

Lora a avut o apariție fabuloasă recent la TV, în cadrul emisiunii Vorbește lumea. Vedeta a fost surprinsă în timp ce afișa mișcări provocatoare, în direct. Fanii săi și telespectatorii PRO TV au fost în delir după ce au descoperit formele apetisante ale artistei.

Modul în care a apărut Lora la TV a stârnit imaginația bărbaților

Frumoasa co-prezentatoare de la Vorbește lumea este o apariție incitantă la fiecare ediție a emisiunii de la PRO TV. Deși obișnuiește să își afișeze formele voluptoase în ținute care îi evidențiază trupul, Lora a reușit să stârnească masculii cu câteva mișcări amețitoare în una dintre edițiile recente ale producției. După ce a apărut îmbrăcată în vestimentații elegante și spectaculoase, lăsând să i se dezvăluie picioarele superbe sau formele de invidiat, Lora a apărut la TV într-o postură neașteptată. Vedeta a luat parte la câteva exerciții fizice în cadrul uneia dintre emisiuni, iar pentru asta a ales o ținută sportivă.

Însă dincolo de colanții mulați și topul care i-au dezvăluit liniile corpului, Lora a trecut cu sârguință la reproducerea mișcărilor pe care le avea de făcut. În încercarea de a-i îndruma pe telespectatori să facă sport, vedeta a reușit să stârnească imaginația bărbaților. Unduirile și schimbarea pozițiilor în care Lora a fost surprinsă ar putea fi catalogate drept interzise cardiacilor. Frumoasa blondina i-a răvășit cu siguranță pe cei care au urmărit-o.

Lora, apariție de senzație la TV
Lora, apariție de senzație la TV

Lora, schimbare de look apreciată de fanii săi

Pentru că este extrem de apropiată de fanii săi, având 1,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, Lora îi ține la curent cu toate schimbările care apar în viața sa. Noua prezentatoare de la Vorbește lumea, care a înlocuit-o pe Adela Popescu în cuplul pe care îl forma alături de Cove la PRO TV, a apărut cu o coafură nouă, pe care fanii au apreciat-o imediat. Vedeta s-a fotografiat după schimbarea de look și le-a arătat fanilor cât de bine arată și cu părul creț. Pentru că orice om de televiziune are nevoie să se reinventeze în fiecare zi, Lora a demonstrat că și coafurile crețe o avantajează.

De altfel, urmăritorii săi i-au transmis imediat mesaje în care îi apreciau noul look, sfătuind-o pe cântăreață să mai apeleze la astfel de schimbări și în viitor. Admiratorii i-au scris în secțiunea de comentarii  aprecierile lor: ”super look, să te mai faci creață”, ”ești splendidă cu părul așa”. Proaspăta schimbare de aspect a vedetei pare să îi fi dat o energie bună acesteia, care a afișat un zâmbet de milioane, alături de decorul de primăvară lângă care s-a fotografiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...