Lora, suspectă de o boală nemiloasă. Cântăreaţa a trecut prin momente groaznice: „Unul de cumpănă”

Ioana Bucur 01.04.2021, 08:37
Lora, suspectă de o boală nemiloasă. Cântăreaţa a trecut prin momente groaznice: „Unul de cumpănă”

Lora, suspectă de o boală nemiloasă. Are mereu un zâmbet larg pe chip, este frumoasă, are o carieră de invidiat. Cu alte cuvinte, o viață perfectă, nu? Ei bine, în spatele fericirii afișate stă, de multe ori, suferința. Cântăreața a trecut prin momente groaznice.

Lora, suspectă de o boală nemiloasă

Câtă suferință se poate ascunde în spatele unui zâmbet? Lora, suspectă de o boală nemiloasă, a făcut destăinuiri cutremurătoare despre lupta pe care a dus-o, departe de ochii curioșilor, cu un diagnostic ce ar fi putut fi o condamnare la moarte. Se întâmpla în 2013. Avea 30 de ani, iar viața ei era trăită de la un concert la altul, prin toate colțurile țării. Totul s-a schimbat, în momentul în care a aflat că este suspectă de cancer. Speriată, rugându-se pentru un miracol, a ajuns tocmai în Turcia, pentru a-și face câteva analize amănunțite.

„Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere. A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt.

Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionistă, un om cu suflet uriaş, care a rezonat imediat cu nevoile mele şi nu a ezitat să mă ajute să găsesc cele mai bune soluţii. Împreună am analizat toate opţiunile de tratament şi am ales varianta care mi s-a potrivit. Atunci am conştientizat cât de important e omul de legătură dintre pacient şi doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu să fii bine, liniştit, să ai mintea limpede şi să te poți concentra pe sănătatea ta. Acum sunt bine, iar acest lucru i se datorează şi Evei”, a explicat Lora, pentru Click.

Detaliul care i-a dus pe toți cu gândul la faptul că Lora ar fi însărcinată
Lora, la „Vorbește lumea”

Lora a vrut ca experiența ei să fie o lecție de viață, așa că, la acea vreme, i-a îndemnat pe cei care îi urmăresc activitatea pe platformele de social media să nu își neglijeze sănătatea și să își facă analizele anuale. Mai mult, ea a mărturisit că a plâns de fericire în momentul în care a primit rezultatele biopsiei și a aflat că nu avea cancer.

„Era să mor”

Nu a fost singură cumpănă grea pe care Lora a avut-o de trecut în viață. În urmă cu aproape 18 ani, artista a fost la un pas să își piardă viața, într-un accident auto cumplit. Ea a explicat că aceea a fost clipa în care și-a dat seama că trebuie să fie curajoasă și să îndrăznească să facă o schimbare uriașă: plecarea din orașul natal, Galați, și mutarea în București.

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…”, a povestit Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...