Cum s-a decis tatăl Loredanei Groza să o facă artistă. „Atunci au fugit toate găinile”

Badea Violeta 17.01.2023, 09:40

Cu o carieră de aproape 40 de ani, Loredana Groza este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista este recunoscută pentru vocea sa incredibilă, dar și pentru show-ul electrizant pe care reușește să-l facă ori de câte ori urcă pe scenă. În spatele solistei stau, însă, cei din echipa sa, dar şi părinţii care au susţinut-o întotdeauna necondiţionat. Recent, tatăl Loredanei Groza a vorbit despre fiica sa. Iată cum s-a decis să o facă artistă!

Cum a devenit cântăreaţă Loredana Grroza. Tatăl vedetei a făcut dezvăluiri

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, are aproape patru decenii de carieră în industria muzicală din țara noastră, iar melodiile sale au răsunat în toate colțurile României și nu numai.

De-a lungul timpului, artista a abordat mai multe genuri muzicale și tot timpul a reușit să se adapteze și să cucerească  publicul cu piesele sale, cu înfățișarea sa, dar și cu talentul său incredibil.

Loredana Groza cântă de când se știe, o spune chiar tatăl său. De curând, poetul Vasile Groza a mărturisit cum s-a decis să o facă artistă pe fiica sa.

„Era în vacanță, la bunici, avea un colac în mână, iar câinele era în ușa anexei. Ea s-a dus să-i dea colacul, iar câinele i-a luat și mâna, și acum are semn. Atunci am zis că se face cântăreață, așa de tare a urlat, de au fugit toate găinile.”, a declarat părintele Loredanei Groza pentru Playtech Știri.

Citește și Loredana Groza va apărea într-o altă emisiune la Antena 1. „Cine putea fi mai potrivit pentru asta?”!

Loredana Groza si tatal sau 2
Loredana Groza si tatal sau 

„De zece ani de zile fac zi de zi câte o poezie”

Vasile Groza, în vârstă de 86 de ani, este la pensie de ani buni, dar nu pierde vremea degeaba. Bărbatul îşi ocupă timpul scriind poezii. Reușește în fiecare zi să creeze câteva una. Ulterior, tatăl artistei își publică opera pe pagina sa oficială de Facebook.

„Am 86 de ani în care în spațiul ăsta s-au petrecut toate sau măcar s-au întrevăzut aceste expresii pe care le folsesc acum și nu le–am pus în practică atunci. Am încercat să ating toate genurile literare, pe măsura puterilor mele, nu mă gândesc la bizatine.

De zece ani de zile fac zi de zi câte o poezie. Le fac nu cu sudoare, ele vin, și ca florile trebuie udate, aranjate. Nu fac o muncă de miner, ci una obișnuită, de om la pensie.

La mine a dat Dumnezeu și vin mai la grămadă. Am reușit acest lanț zece ani și văd că merge și următoarea carte.”, a mărturisit Vasile Groza pentru aceeași sursă.

Citește și Cum arăta Loredana Groza la 20 de ani. Cât de mult s-a transformat diva!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...