Cum promovează Dan Negru şi Mirela Vaida turismul românesc. „Nu vreau să-i șicanez iar pe fanii de Grecia”

Ioana Bucur 30.07.2022, 11:58

În timp ce mulți conaționali nici nu se gândesc să își petreacă vacanțele în țară, vedetele îi descoperă sau redescoperă frumusețea. În această vară, turismul românesc a primit un ajutor neașteptat de la două dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz. Dan Negru și Mirela Vaida au decis să promoveze cele mai frumoase locuri din România.

Dan Negru și Mirela Vaida promovează turismul românesc

Sezonul concediilor este în plină desfășurare, cu toate că doar o lună ne mai desparte de sfârșitul verii. Recent, reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT) au anunțat că, anul acesta, în topul preferințelor românilor în ceea ce privește destinațiile de vacanță sunt: Grecia, Turcia, Egipt, Italia, Spania, Croaţia, Muntenegru, Franţa, Malta, Tunisia şi Cipru.

În timp ce mulți conaționali se bucură de zilele de relaxare în țările mediteraneene, doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din showbiz-ul românesc au ales să nu părăsească granițele țării. Dan Negru și Mirela Vaida sunt cei care au ajuns să promoveze turismul românesc.

Din Sighișoara, Dan Negru a transmis un mesaj celor care preferă stațiunile din Grecia:

„Am întâlnit români care merg in fiecare vară in Mykonos dar n-au văzut niciodată Sighișoara…Nu vreau să-i șicanez iar pe fanii de Grecia, dar culorile Sighișoarei sunt mai spectaculoase decat albastrul din Santorini…”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Cum promovează Dan Negru şi Mirela Vaida turismul românesc
Dan Negru

„Din păcate, nu e vina ei…”

Vedeta Antena Stars și-a luat familia și a plecat într-o aventură de neuitat. Mirela Vaida a mărturisit că este prima oară când ajunge în Delta Dunării, dar că regretă că a așteptat atât de mult să meargă acolo, descurajată, în mare parte, de drumul dificil până la destinație. Prezentatoarea „Acces Direct” a spus că va explora în fiecare an un loc nou din România.

„Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o soșea mică, strâmtă, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul!

România, chiar dacă n-ar avea nimic altceva de arătat, să aibă doar Delta Dunării, și tot ar merita să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial! Din păcate, nu e vina ei… Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, UNICĂ.

Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să explorăm împreună cu familia câte o zonă turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântați avem aici! România, ești fascinantă!”, a scris Mirela Vaida.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...