Cum poți verifica online temperatura mării în stațiunile de pe litoralul românesc. Truc util pentru cei care pleacă în vacanță

Badea Violeta 12.06.2023, 21:27
Cum poți verifica online temperatura mării în stațiunile de pe litoralul românesc. Truc util pentru cei care pleacă în vacanță

Mulți români urmează să meargă în vacanță în perioada următoare. Și, mai mult ca sigur, ei vor fi interesați să afle temperatura apei Mării Negre. Ei bine, dacă și tu te pregătești de un concediu bine meritat, noi îți spunem cum poți verifica online valoarea termică a mării în stațiunile de pe litoralul românesc. Acest truc te va ajuta să alegi perioada perfectă!

Pe ce site se afișează temperatura apei Mării Negre

Te pregătești să mergi în vacanță la noi pe litoral? Pentru a nu face o călătorie inutilă, află că îți poți alege perioada în funcție de temperatura pe care o are apa mării.

Da, ai auzit bine! Există un site genial care afișează valoarea termică în funcție de stațiunea în care vrei să mergi, totul pentru ca tu să ai parte de un concediu perfect, așa cum ai visat tot anul. Este vorba despre site-ul  meteoblue.com. Tot ceea ce trebuie să faci este să-l accesezi, să cauți stațiunea și să citești informațiile.

De acolo nu vei afla doar temperatura mării, ci și temperatura din aer, temperatura resimțită, direcția în care bate vântul, viteza acestuia, dar și cantitățile de precipitații care ar urma sa cadă. De menționat că site-ul afișează o prognoză pe șapte zile, așa că ai toate datele necesare să îți planifici vacanța ideală.

Citește și Plaje închise la Marea Neagră, la granița României. Risc de holeră și alte boli mortale transmise prin apă!

Cum sa verifici online temperatura marii in statiunile de pe litoralul romanesc
Cum sa verifici online temperatura marii in statiunile de pe litoralul romanesc

Cât costă un șezlong în iunie 2023

Suntem abia la începutul lunii iunie, dar deja mulți turiști au luat cu asalt stațiunile, mulți dintre ei profitând de reducerile programului Litoralul pentru toți 2023. Cât costă un șezlong pe litoralul românesc? Ei bine, prețurile diferă în funcție de zonă. De regulă însă, acestea pleacă de la 20-30 de lei.

 „Șezlonguri s-au închiriat cel mai mult, prețul unui șezlong este de 30 de lei și nu se va mai modifica prețul la 25 iulie, iar berea la draft este 7 lei”, a declarat Răzvan Chițan, administratorul unei plaje, pentru stirileprotv.ro.

Citește și Care este cel mai vechi ocean din lume, cel mai mare și cel mai adânc: descoperirea cercetătorilor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...