Cum poţi transforma torpedoul maşinii în frigider. Trucul de care puţini şoferi au habar

Badea Violeta 04.04.2022, 18:58
Cum poţi transforma torpedoul maşinii în frigider. Trucul de care puţini şoferi au habar

Fie că plănuiești să pleci într-o excursie cu cortul, fie că pur și simplu intenționezi să faci o plimbare cu mașina pe undeva, este întotdeauna bine să ai la îndemână o băutură rece. Tocmai din acest motiv, noi îți vom prezenta un truc genial care te va ajuta să depozitezi apa, sucurile sau sandvișurile în drum spre destinația de vacanță dorită. Află cum poți transforma torpedoul maşinii în frigider!

Trucul pe care trebuie să îl afle toți șoferii

Vara se apropie cu pași repezi, așa că dacă plănuiești să pleci într-o călătorie cu mașina, poate că nu ar strica să folosești acest mic truc care te va ajuta să păstrezi sucul tău preferat la rece.

Potrivit specialiștilor, torpedoul multor mașini moderne deține o mică gură de aerisire care pompează aerul rece al aparatului de aer condiționat.

Astfel, cum vara se apropie rapid și temperaturile mai ridicate vor începe să se simtă și în interiorul unei mașini, băuturile pot fi depozitate în torpedo.

Totuși, dacă ai sau nu o gură de aerisire în torpedou, totul depinde de mașina pe care o ai. Precizăm că nu toate autorismele benficiază de această caracteristică.

Transforma torpedoul masinii tale in frigider
Transforma torpedoul masinii tale in frigider

Alte trucuri auto

  • Amestecă lichidul antigel cu apă

Pe timp de vară, mulți conducători auto obișnuiesc să amestece lichidul antigel cu apă. Astfel, soluția obținută se toarnă în rezervorul cu lichid pentru parbriz.

Acest truc te ajută să economisești bani frumoși. Tot ceea ce trebuie să faci este să combini doi litri de lichid (până la –30grade Celsius) cu un litru de apă distilată. Astfel, vei obține trei litri de soluție antigel până la -15-17 grade Celisius

Precizăm că acest lichid de spălare special este recomandat doar pentru sezonul de vară, în anotimpurile reci, rezervorul pentru lichid se poate deforma sau crăpa.

  • Toarnă ulei cu ajutorul unei șurubelnițe

Nu ai o pâlnie? Ei bine, nu trebuie să-ți mai faci griji. Poți folosi o șurubelniță. Acest truc te va ajuta să torni uleiul de motor, fără probleme și bătăi de cap.

  • Extinde cheia pentru demontarea roților cu o țeavă

Vrei să înlocuiești roata? Ei bine, cheia pentru demontarea roților în formă de L poate fi extinsă punând un tub pe el și astfel transformată într-una telescopică. Cu ajutorul acestui truc, nu va mai trebui să-ți folosești greutatea pentru a deșuruba piulițele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...